EDC Poul Erik Bech søger boligmægler med partner ambitioner til Nørresundby

Lokal forankring, regionalt samarbejde og landsdækkende virksomhed
Der har ligget en EDC forretning i Nørresundby på Torvet siden 1990. Siden 2006 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech – Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 55 butikker fordelt over hele landet.

De primære markedsområder er Nørresundby, Vadum, Nørhalne, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Vodskov, Uggerhalne, Grindsted, Langholt, Stae og Vester Hassing – og med butikker både nord og syd for Limfjorden dækker vi regionen.

Du bliver en del af et stærkt team, som foruden dig består af en ejendomsmægler og en sagskoordinator trainee. Foruden det lokale team er der et naturligt tæt samarbejde med vores afdeling i Aalborg og rig mulighed for at trække på netværket af butikker i hele landet. Til at understøtte den daglige drift har du ydermere en stærk organisation i ryggen, som bidrager med salgsfremmende markedsføring samt salgs- og sagssupport.           

Ambitioner om partnerskab
Helt grundlæggende besidder du lysten og erfaringen til at skabe fortsat succes og en positiv udvikling for afdelingen i Nørresundby. Din nuværende stilling og erfaring gør, at du inden for en overskuelig fremtid har mod på mere – enten i form af fælles lederskab eller partnerskab. Det betyder, at din solide erhvervsmæssige baggrund og person er kendetegnet ved: 

  • En mangeårig erfaring fra et tilsvarende job som ejendomsmægler – og meget gerne med et solidt kendskab til boligmarkedet i området.
  • Dokumenterede salgsresultater, der med tydelighed viser at du over en årrække kan skabe enestående resultater i et stærkt konkurrencepræget marked.
  • En helt særlig flair for og evne til at kommissionere boliger, der også kan aflæses tydeligt på din resultattavle.
  • En stærk teamorienteret tilgang, der gør at du også prioriterer samarbejdet i butikken som helhed højt – og samtidig lægger gode kræfter i den fælles resultatskabelse med butikken i Aalborg.    
  • En udadvendt, social og empatisk person, der evner at opbygge stærke relationer til både kunder og kolleger.   
  • Et stærkt værdigrundlag, der bygger på en høj grad af flittighed, en ordentlig sans for etik og et fornuftigt købmandsskab.

Vi honorerer din erfaring og indsats
Foruden en attraktiv garanteret minimumsgage tilbyder vi en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af et højt fagligt miljø, hvor der løbende er sparring med dedikerede og dygtige kolleger – det være sig butikken i Nørresundby, den nære butik i Aalborg eller en af de 55 andre butikker i landet. For den helt rigtige person er der gode karrieremæssige udviklingsmuligheder.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i. 

Du er meget velkommen til at kontakte Underdirektør Bolig, Thomas H. Jensen på mobil 2232 1586 eller vores HR-chef Jens Hein på mail til jnh@edc.dk eller telefon 3048 0320, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller afdelingen i Nørresundby.

Din ansøgning bedes sendt til os elektronisk via ‘Søg Job’, som du finder nederst i stillingsopslag. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi afholder løbende samtaler.