EDC Erhverv Poul Erik Bech søger erfaren erhvervsmægler til koncernkunder

Til vor afdeling for koncernkunder, søger vi med snarlig tiltrædelse en erfaren erhvervsmægler, der kan gå i spidsen for at sikre, at vi anerkendes og opleves af vores kunder som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner inden for salg og udlejning af kontorlokaler- og domiciler.

Din profil

Med erfaring og netværksrelationer i fokus, vil dit primære ansvarsområde være, at deltage i eksekvering af profitable salgs- og kundestrategier på alle niveauer med det udtrykkelige mål at bevare og/eller udbygge allerede etablerede kundeforhold. Du skal erhverve nye og etablere langsigtede relationer til kunder inden for salg og udlejning af kontorlokaler- og domiciler.

Du skal have stærke kompetencer indenfor analyse samt strategisk og operationel rådgivning i ejendomsmarkedet omkring kundernes ejendomsdispositioner.

Opgaverne vil  spænde bredt fra køb og rådgivning for lejer om leje af nye lokaler, markedsbearbejdning, mulige byggeprojekter, virksomhedsflytninger, Sale & Lease samt almindelig udlejning og salg af virksomhedens ejendomme.

Vi forventer, at du er i besiddelse af en stærk brancheindsigt og et stærkt etableret netværk. Du skal have gode forhandlingsevner og være forhandlingsvant i forhold til leje og købsaftaler. Personligt har du en god gennemslagskraft og drive og en naturlig autoritet.  

Vi tilbyder

Et job hvor vi kan tilbyde dig løn i form af en attraktiv provisionsordning i et marked med højt indtjeningsniveau, kombineret med en garanteret årlig minimumsgage, samt pensionsordning og sundhedssikring.

Du vil få et job i en innovativ virksomhed i ekspansion, med de muligheder og udfordringer netop dette kræver for dig som medarbejder. Vi er et stærkt team med en god holdånd og du vil blive en aktiv del af at vi sammen kan nå vores mål.

Vi sætter den enkelte medarbejders udvikling og trivsel i højsædet, og gennemfører løbende en aktiv efteruddannelse og interne jobrokeringer, alt med henblik på, i størst muligt omfang at besætte ledige stillinger internt. Vi har således karriereplanlægning spændende fra elevuddannelse og til indtrædelse som partner.

Vi holder til i moderne og velindrettede kontorer beliggende meget centralt i hjertet af København.

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, handicappede og flygtninge samt kunst og bygningskultur. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din Ansøgning

Din ansøgning bedes sendt til Rekrutterings- og HR Chef Jens Hein på jnh@edc. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte Direktør for Koncernkunder, Thor Heltborg på tlf: 3330 1066 eller vores Rekrutterings- og HR-chef Jens Hein på 30480320, såfremt  du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.