Bliv erhvervsmægler med fokus på Randers hos EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Randers har stor succes og potentialet er langt større, og derfor søger vores kompetente erhvervsmægler Michael Møller Andersen, en dygtig kollega der vil være med til at udvide og udvikle markedsområdet i Randers. Har du forhandlingstalent og har du samtidig interesse for Erhvervsejendomme i Randers? Så vil du føle dig hjemme hos os og i jobbet.

Erhvervsmægler – stærk personlighed og mæglerbaggrund
Det er først og fremmest din personlighed, der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasse dine løsninger til det konkrete behov.

Vi forestiller os, at du kommer med en solid salgserfaring evt. som erhvervsmægler eller ejendomsmægler, og har gennem de seneste år leveret bemærkelsesværdige salgsresultater i ejendomsmæglerbranchen.

Mere konkret kommer du til

at indgå i vores mæglerteam med base i Erhvervscentret i Viborg og kontorplads i vores afdeling på Dytmærsken i Randers, hvor du har primært fokus på kunder og opgaver i Randers og Norddjurs Kommune. Arbejdet omfatter vurdering, salg, udlejning og rådgivning omkring alle typer erhvervsejendomme. En naturlig del af arbejdet består i opsøgende indsatser, deltagelse i netværk og opbygning af kunderelationer.

Træd ind i Poul Erik Bech kulturen og gør en forskel for dig og andre hver dag

Når du træder ind hos os, lover vi at du får den nødvendige oplæring og de værktøjer der skal til for, at du bliver en succesfuld erhvervsmægler. Til gengæld, forventer vi også, at du kommer med en stor interesse for erhvervsejendomme, nysgerrighed og en høj energi, så vi sammen kan inspirere hinanden i teamet.

Dine erfaringer, kvalifikationer og resultater modsvarer vi med en attraktiv fast gage, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, sådan at du til stadighed både kan levere en professionel rådgivning og enestående resultater. Du bliver en del af et stærkt team i en ambitiøs butik, som igen er en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 butikker, 17 erhvervscentre og 500 medarbejdere – og kan trække på de ressourcer, der er i hele organisationen.

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at Fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til Fonden.

Interesseret?

Du er også meget velkommen til at kontakte vores erhvervsmægler Michael Møller Andersen på telefon 6168 7819 eller rekrutteringskonsulent Mouna Er Riadi på telefon 3053 4663, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.