EDC Poul Erik Bech søger partner til vores boligbutik i Rødovre

En hjørnesten
En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partere i hver butik. I vores boligbutik i Rødovre har vi allerede i dag en stærk lokal partner i Daniel Flørning, som har store ambitioner for butikken i de kommende år. Vi søger nu en ligesindet partner, der er udstyret med samme brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken i Rødovre samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Du har derfor muligheden for at blive medejer af boligbutikken i Rødovre og blive en del af Danmarks største mæglervirksomhed. Fordelen for dig, ved at blive partner i EDC Poul Erik Bech, er, at du får glæde af at kunne trække på en stor organisation med sparring på tværs, et moderne back-office med HR-ressourcer, regnskabsafdeling, et stærkt marketing set-up, osv.  Det gør din hverdag nemmere og sikrer cost-effektive og professionelle løsninger. Du får derfor de bedste forudsætninger for at koncentrere dig om at drive mæglerbutikken og skabe et solidt resultat.

Du vil som partner være med til at sikre den fortsatte udvikling af afdelingen, og blive en del af en veldreven virksomhed med fokus på personlig udvikling, et godt socialt miljø og meget attraktive indtjeningsmuligheder.

En partner med både erfaringen og ambitionerne på plads
Vi søger en partner af en hel særlig støbning, der har ambitionerne om at gribe de markedsmuligheder, der er i området. Samtidig har du de fornødne erfaringer og kvalifikationer, der skal til for at drive en succesfuld boligbutik. Derfor genkender du dig selv i nedenstående beskrivelse:

 • Er en rutineret og succesrig ejendomsmægler med en iværksætter i maven
 • En teamplayer med drive og engagement
 • Empatisk, struktureret, grundig og flittig
 • Har evnen til at motivere sine omgivelser og gå forrest som et godt eksempel
 • Er målrettet og resultatorienteret
 • Har et højt fagligt niveau
 • Har gode lederegenskaber

Vi er bygget på 3 grundpiller; flid, etik og godt købmandsskab, der selvfølgelig er en integreret del i alt hvad vi gør og som vi forventer du besidder.

Vi modsvarer dine kvalifikationer
Som partner tilbyder vi helt særlige vilkår og rammer, der matcher din erfaring:

 • En attraktiv partnerskabsstruktur med gode indtjeningsmuligheder
 • En attraktiv finansiering af partnerandel
 • En attraktiv garanteret minimumsgage
 • En firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Fri telefon og kørselsgodtgørelse 
 • ”Én stor familie” med +60 boligbutikker
 • Massiv support fra EDC Poul Erik Bech hovedsæde/EDC hovedkontor
 • Løbende sparring med andre partnere
 • Et unikt køberkartotek, som skaffer kunder fra hele landet

 

Bliv en del af Danmarks største mæglervirksomhed
Som medarbejder hos EDC Poul Erik Bech bliver du en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Vi består af flere end 60 boligbutikker, 17 erhvervscentre, 1 butik i Frankrig og 1 butik i Sverige. Det betyder, at der altid er en butik nær dig. Det lokale kendskab er noget, vi gerne vil værne om, og derfor vil vi gå langt for, at du kan arbejde tæt på den by, du bor i og brænder for.

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden.  Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden firvillige foreninger, der gør en forskel for børn. Som medarbejder og partner i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte.

Din ansøgning bedes sendt til os elektronisk via ‘Søg Job’, som du finder her på siden. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte HR-chef Jens jnh@edc.dk 30480320 eller partner Daniel Flørning på mobil 3034 1936, såfremt  du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.