Er du vores kommende succesfulde leder med partnerpotentiale der vil indtage forretningen i City?

Og er du en “fighter”? Så får du nu en enestående mulighed for at drive vores nye koncept som har lokation på hovedkontoret ved Kongens Nytorv.

Som vores succesfulde leder, kommer du til at drive, styrke og udvikle vores nye koncept samt nye team med fokus på Cityafdelingen . Vi søger dig som kan bidrage, styrke og udvikle vores markedsposition ydereligere. Du bliver en del af ”en stor familie” med mere end 55 boligbutikker, 17 erhvervscentre, ejendomsadministration, projektafdeling og specialfunktioner over hele landet. 

Dit arbejdsområde som leder eller Partner vil primært være, at sælge og kommissionere ejendomme i City med en vedholdende og engageret indsats til afdelingens fortsatte succes. 

Vores kommende passioneret leder

  • Er en succesrig ejendomsmægler med en entreprenør ånd
  • Kan inspirere og motivere sine omgivelser og gå forrest med et godt eksempel
  • Er en naturtalent inden for vores tre grundværdier flid, etik og godt købmandsskab
  • Har et godt overblik og kan samtidig følge op på processerne
  • Er i besiddelse af en naturlig samarbejdsevne samt forhandlingsevne

Hvorfor leder eller partner i Danmarks største ejendomsmæglerkæde?

EDC Poul Erik Bech tilbyder dig, en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag. Du får mulighed for at møde og sparre med de forskellige ledere og partnere i organisationen. Du vil kunne regne med en massiv support fra EDC Poul Erik Bech hovedsæde samt EDC’s hovedkontor.

Endvidere, får du ansvaret for at drive den daglige drift i forretningen og udvikle dit team.  Vi tilbyder dig både en unik partnerskabsstruktur med gode indtjeningsmuligheder og en markant attraktiv finansiering af partnerandel.

Fondsejet virksomhed med solidt økonomisk fundament

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, handicappede og flygtninge samt kunst og bygningskultur. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder.

Er det tid til luftforandring? Eller er du nysgerrig? så er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Mouna Er Riadi på tlf. 3053 4663 mori@edc.dk, eller vores underdirektør Thomas H. Jensen på tlf. 2232 1586

Din ansøgning bedes sendt til os elektronisk via ‘Søg Job’, som du finder i stillingsopslaget. Vi afholder løbende samtaler.