EDC Poul Erik Bech søger praktikanter til Januar 2020, Sjælland

  Kunne du tænke dig at afvikle dit praktikophold hos Danmarks største 
  ejendomsmæglervirksomhed?

Vi kan tilbyde et spændende studierelevant praktikophold, med mulighed for en attraktiv traineestilling hos os efter endt studie.

Vi tilbyder et struktureret praktikophold, hvor du bliver en del af butiksteamet og den daglige drift. Du vil stifte bekendtskab med hele sagsgangen i en ejendomshandel, samt kundebetjening og annoncering. Derudover vil du deltage i både fremvisninger og vurderinger. Med andre ord opnår du indsigt i en ejendomsmæglers hverdag.

Du bliver en del af vores eget uddannelsesprogram, som bl.a. indbefatter et to-dages introduktionskursus i vores hovedsæde i København. Udover styrkelse af netværket med dine ”medpraktikanter”, vil du opnå indsigt i vores virksomhed, samt kompetencer til at kunne bestride stillingen som praktikant i det daglige.

Efter dit praktikophold kan du søge om at blive en del af vores unikke toårige traineeuddannelse, som du kan læse mere om her.

Din profil
Vi søger finansøkonomer eller finansbachelorer, som brænder for at blive ejendomsmæglere, eller sagsbehandlere på sigt. Du skal være opsat på at tage ved lære, og levere en fremragende indsats.

Derudover besidder du egenskaber som empati, højt drive, struktur, faglighed, samt en vindende personlighed.

Sådan ansøger du
Du kan søge jobbet ved at sende din ansøgning til ksy@edc.dk og skrive i emnefeltet ‘ansøgning praktikant’. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores HR-konsulent Kristina Sofia Sylvest på mail ksy@edc.dk