EDC Poul Erik Bech søger sagskoordinator til vores boligbutik i Højbjerg

Ønsker du nye udfordringer, muligheder og kollegaer, så er du måske vores nye sagskoordinator til boligafdelingen i Højbjerg ved Århus?

Vi søger en dygtig og selvkørende sagskoordinator til vores team i Højbjerg. Du skal selvstændigt forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver.

Et alsidigt job med mange vigtige detaljer
Som vores nye sagskoordinator skal du:

 • Indhente nødvendige dokumenter til brug for salget
 • Deltage i udarbejdelse af boligpræsentation samt udarbejdelse af annoncer
 • Forberedelse og udarbejdelse af købsaftaler med kontakt til sælger og købers rådgiver
 • Digital tinglysning af skøde
 • Afslutning af salget samt udarbejdelse af refusionsopgørelse
 • Deltagelse i lokale markedsføringsaktiviteter

Sagskoordinatorerfaring fra ejendomshandel
Vi ser gerne, at du har erfaring fra et tilsvarende job, eller erfaring fra et servicecenter i mæglerbranchen – alternativt erfaring fra et advokatkontor. Men vigtigst er det, at du selvstændigt kan håndtere den administrative del af en ejendomshandel fra A til Z.

Du er struktureret af natur og en fighter, der vil og kan få tingene til at lykkes ved en vedholdende indsats. Kendskab til Domidont og digital tinglysning vil være en fordel men ikke et must.

Bliv en del af Danmarks største mæglervirksomhed
Til gengæld kan vi tilbyde dig:

 • En attraktiv fast gage med tillæg af pensions- og sundhedsordning 
 • Et spændende og udfordrende job i en innovativ virksomhed i vækst
 • De allerbedste udviklingsmuligheder
 • Gode kolleger såvel i afdelingen som i alle vore øvrige butikker, hvor sparring er i højsædet
 • Direkte kontakt og sparring med vores ServiceCenter
 • Løbende relevant efteruddannelse skræddersyet til dig

Som medarbejder hos EDC Poul Erik Bech bliver du en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Vi består af flere end 60 boligbutikker samt 17 erhvervscentre, 1 butik i Frankrig samt 1 i Sverige. Det betyder, at der altid er en butik nær dig. Det lokale kendskab er noget, vi gerne vil værne om, og derfor vil vi gå langt for, at du kan arbejde tæt på den by, du bor i og brænder for.

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os via linket ‘Søg Job’, som du finder her på siden. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe på 3048 0320 til vores HR- og rekrutteringschef Jens Hein, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.