Arbejder du i dag med salg og drømmer om at blive ejendomsmægler i Silkeborg? Så er chancen her nu!

Til vores team i Silkeborg søger vi nu en ny kollega, der er udstyret med et naturligt salgstalent, ekstraordinært drive og gå på mod. Dine primære arbejdsopgaver vil være salg af boliger og servicering af kunder i Silkeborg, og du får samtidig branchens bedste uddannelse og træning i ejendomshandel.

Din profil

Vi forventer, at du har salgserfaring – også gerne fra en anden branche. Har du tillige en finansøkonom, finansbachelor eller anden uddannelse på samme niveau er det en fordel. Det afgørende er, at du har et godt drive og en vindende personlighed. Derudover er det vigtigt, at du kan lide at tale med alle typer mennesker og kan arbejde struktureret. Lokal forankring i Silkeborg er ikke et must, men klart at foretrække.

Vi tilbyder

Som Salgstrainee hos os får du en unik 2-årig uddannelse, som giver dig et solidt fagligt fundament og en række oplevelser i særklasse.

Vi tager din uddannelse og udvikling seriøst og tilbyder et inspirerende miljø med attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Under trainee-uddannelsen kommer du rundt om alle aspekter i en ejendomshandel. Dette dels via dagligdagen i butikken og dels via et undervisningsforløb sammen med firmaets øvrige trainees fra hele landet. Du får endvidere mulighed for at komme på studietur til Sverige, Frankrig og New York.

Vores virksomhed

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af den almennyttige fond ved navn Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden dem, der gør en forskel for andre – særligt frivillige foreninger der gør en forskel for børn, handicappede og flygtninge. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning

Din ansøgning bedes sendt til os via linket ‘Søg Job’, som du finder her på siden. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Rekrutteringskonsulent Mark Larsen på mail mal@edc.dk