EDC Poul Erik Bech søger salgstrainee til Roskilde

Er du typen, der brænder efter at gøre en forskel, og er du villig til at yde det, der skal til for at blive en af Danmarks dygtigste ejendomsmæglere? Så er chancen her nu!

Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor eller Finansøkonom, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med salgserfaring fra anden branche. Det afgørende er, at du har et godt drive og en vindende personlighed! Vi forventer et højt ambitionsniveau krydret med lysten til at udvikle fremtidens EDC Poul Erik Bech, og gerne på sigt have lysten til at blive partner i virksomheden.

Kort om salgstraineeuddannelsen
Du får et struktureret toårigt uddannelsesforløb, som starter med en introduktionsdag på vores hovedkontor i København. Herefter kommer du sammen med firmaets øvrige trainees på faglige og personlige udviklingskurser, så du bliver fagligt klædt på til at blive en succes. Hvis du opnår fastansættelse i forlængelse af traineeuddannelsen, kommer du på studietur til New York.

Løn og vilkår
Din lønpakke består dels af en fast grundløn samt en attraktiv provisionsløn. Lønpakken er inklusiv pensionsordning og sygeforsikring. 

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af den almennyttige fond ved navn Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden dem, der gør en forskel for andre – særligt frivillige foreninger der gør en forskel for børn, handicappede og flygtninge. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os via linket ‘Søg Job’, som du finder her på siden. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen eller til vores firma er du velkommen til at kontakte vores Rekrutteringskonsulent Mark Larsen på 2045 5040, eller via mail mal@edc.dk