EDC Poul Erik Bech søger weekendvagt til Tune

Kunne du tænke dig et studiejob hos Danmarks største ejendomsmæglerfirma? Vi kan tilbyde en spændende studierelevant stilling, mens du læser.

Vi søger en frisk weekendvagt til vores team i Tune. Du er smilende, udadvendt og er sikkert godt i gang med din uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor, men du har alligevel tid og overskud til at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen.

Arbejdstiden, som ligger primært på lørdage, søndage samt helligdage, er på ca. 7-10 timer ugentlig. Der vil muligvis også være timer om eftermiddagen i hverdagen, som ønskes dækket.

Vi kan tilbyde en studierelevant stilling sideløbende med dit studie, hvor du vil få mulighed for at prøve dig selv af i en varieret hverdag med mange forskellige udfordringer, som matcher dine forventninger om at lære noget nyt.

Med en uddannelse som Finansøkonom eller Finansbachelor har du mange muligheder for ansættelse i EDC Poul Erik Bech. Det betyder, at du har jobmuligheder som mægler (både bolig og erhverv), købermægler, salgskoordinator, finansmedarbejder og ejendomsadministrator.

Sådan ansøger du
Du kan søge jobbet via ‘Søg Job’ knappen. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du er også meget velkommen til at ringe til Rekrutteringskonsulent Mark Larsen på 2045 5040, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vort firma.