Trods stærk medvind på boligmarkedet i Viborg: Partner hos EDC Refsgaard & Partnere forlader ejendomsmæglerbranchen

Boligmarkedet drøner derudaf i rekordfart. Alligevel har Brian Kristoffersen valgt at fratræde sin stilling som partner hos EDC Refsgaard & Partnere fra udgangen af februar. Han vil i stedet hjælpe sin samlever med at drive en lille kæde af frisørsaloner.

Brian Kristoffersen tiltrådte i EDC Refsgaard & Partnere i 2017, og det er blevet til nogle spændende år som partner og afdelingsleder i butikken i Viborg, men nu vælger han at skifte boliger ud med frisørsaloner.

”Jeg har nydt min tid i ejendomsmæglerbranchen i EDC Refsgaard & Partnere og har fået god erfaring og mange gode oplevelser, som jeg kommer til at tage med mig videre. Det er selve ledergerningen, som jeg brænder for, og derfor har jeg valgt, at jeg fremover skal hjælpe med at udvikle min samlevers kæde af frisørsaloner, hvilket jeg glæder mig til. Det har været en stor beslutning, da jeg har været glad for min hverdag. Men jeg vil altså gerne prøve mig af i andre sammenhænge, så selvom jeg er afklaret, har det ikke været nemt. Jeg vil gerne takke mine gode kollegaer i butikken og resten af EDC for en rigtig god tid, som jeg uden tvivl vil komme til at savne,” siger Brian Kristoffersen.

EDC Refsgaard & Partnere er en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech med 62 boligbutikker, 18 erhvervscentre og mere end 500 medarbejdere. De søger derfor ny indehaver til boligbutikken i Viborg. Grundlægger Poul Erik Bech siger:

”Vores partner Brian Kristoffersen har gjort et stort stykke arbejde med at drive EDC Refsgaard & Partnere. Derfor er vi naturligvis ærgerlige over, at vi ikke længere får glæde af ham i virksomheden, men vi takker for en stor indsats og ønsker Brian held og lykke fremover. Nu igangsætter vi processen med at finde en ny partner og ser frem til at finde en ny partner, der kan fortsætte den positive udvikling for vores boligbutik i Viborg, hvor de øvrige kollegaer i mellemtiden vil fortsætte ufortrødent med at varetage butikkens opgave med at hjælpe sine kunder med at få solgt deres bolig.”

Poul Erik Bech Fonden er den primære ejer af EDC Poul Erik Bech og modtager hvert år en del af firmaets overskud. Midlerne uddeles især til foreninger, som gør en forskel for udsatte børn. Siden fonden blev oprettet i 2015, har den modtaget i alt 43 mio. kr. til uddeling. Kender du en forening, der fortjener støtte, så læs mere på www.poulerikbechfonden.dk