Overvejer du køb af bolig i Sverige?

I Sverige er vi en del af ejendomsmæglerkæden Mäklarhuset, der med 130 butikker dækker hele Sverige

EDC Poul Erik Bech ejer 3 af disse butikker i Sydsverige, og det giver os en helt unik mulighed for at bistå danskere, der overvejer at flytte over Sundet. Enten permanent, eller i forbindelse med køb af fritidsbolig.

Dette kan vi hjælpe med

  • Hjælp med at finde den rigtige mægler i Sverige
  • Hjælp med overblikket over forløbet af en bolighandel i Sverige
  • Hjælp med at sælge boligen i Danmark
  • Kontakt til myndighederne i Sverige
  • Rådgivning ved boligkøb, uanset hvilket mæglerfirma der står for salget

For at bistå danskere, der overvejer at anskaffe fast ejendom i Sverige, har vi dansktalende medarbejdere, som tager sig god tid til at give jer det bedste overblik over jeres muligheder for at flytte derover.

Kontaktpersonen skal først og fremmest kortlægge jeres ønsker og finde frem til de områder, hvor der er størst chance for at jeres drømmebolig findes. Herefter henviser vi jer til den mægler, som arbejder i området.

Ring og træf aftale om et møde med Karsten Johansen på tlf. +46 708 160 366 eller send en mail til karsten.johansen@maklarhuset.se. Det første møde koster ikke noget. Her aftaler vi præcis hvilket behov for assistance, I har. Herefter beregner vi SEK 500,- pr påbegyndt time. Viser det sig efterfølgende, at I køber bolig gennem os, refunderer vi hele beløbet.