EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Kontakt

Byvej 29
3660 Stenløse

Telefon: +4547170777
Email: 366@edc.dk
CVR: 18215101

Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag 09:00 - 15:00

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Stenløse/Ølstykke EDC Poul Erik Bech.

Vi er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. Vores butik, hvor der siden tidernes morgen har været drevet mæglervirksomhed, er beliggende i det mest trafikerede kryds i Stenløse, hvilket sikrer din bolig den bedst mulige eksponering overfor køberne.

Her får du uvildig rådgivning, da vi ikke er i lommen på finansielle interesser. Det gør os til dit naturlige valg, når du ønsker dine – og kun dine – interesser varetaget optimalt. Vi skal nemlig ikke tage os af andre interesser end dine.

Vi formidler salg af boliger i primært Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Veksø, Søsum, Østrup Holme, Tangbjerg, Slagslunde og Buresø. Vi kan sælge alle slags ejendomme, både de almindelige og de specielle. Vores lange erfaring og brede kendskab til området sikrer dig et godt salg, uanset om du har en landejendom, hus på landet, parcelhus, rækkehus, gårdhavehus, fritidshus, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Du får et engageret mæglerteam med 5 medarbejdere, der arbejder samlet for dit boligsalg. Vores faglige kvalifikationer er i højsædet, idet vi har et unikt højt niveau af uddannede ejendomsmæglere. Endvidere bor flertallet af os lokalt og kender derfor alt til områdets skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og grønne områder. Det giver køberen til din bolig endnu bedre mulighed for at vælge vores område.

Vi arbejder målrettet for at give dig den bedste service i forbindelse med dit boligsalg og for derigennem at opnå den bedst mulige pris og de bedst mulige vilkår for dig som sælger. Vi afholder åbent hus med tilmelding min. 3-6 gange om ugen. Det sikrer dig maksimal tilgængelighed for køberne og dermed mulighed for et hurtigt salg til den rigtige pris.

EDC har et af Danmarks største køberkartoteker og tilbyder at udbyde alle boliger til kunder fra vores køberkartotek inden de sættes til salg på nettet. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Når du vælger EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker, arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig det bedste salg. Vores køberkartotek opdateres hver dag, så kvaliteten er helt i top.

Derudover får du adgang til markedets bedste onlineprodukter, der sikrer maksimal digital eksponering, da din bolig vises for den mest relevante målgruppe. EDC anvender markedets mest avancerede digitale værktøjer, afsøger over 1.000 forskellige websites, ligesom din bolig markedsføres på Instagram, Facebook og via Google.

Hvis du har fundet din drømmebolig hos en anden ejendomsmægler, så kan vi hjælpe dig med køberrrådgivning. Vi er også køberrådgivere, og vi står klar til at hjælpe dig og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere sikrer vi din bolighandel fra A-Z, herunder gennemgang af købsaftale og alle dokumenter, skødeskrivning, refusionsopgørelse, forsikringer, tilmelding til el og gas samt internet/kabel-tv.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i og omkring Stenløse/Ølstykke, som har en stor plads i vores hjerter. Bag os er nemlig Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en ekstra forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Det kan du læse mere om på poulerikbechfonden.dk

Medarbejdere

Anders Due Bentzen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Mobil: +45 21431303
E-mail: adb@edc.dk

Teis Jonasson

Partner
Mobil: +45 26308873
E-mail: tjo@edc.dk

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE
Mobil: +45 21438584
E-mail: jsl@edc.dk

Katharina Neuschwang

Salgskoordinator, ejendomsmægler, MDE
Telefon: +45 58587727
E-mail: kne@edc.dk

Sophia Grove Hansen

Salgskoordinator, ejendomsmægler, MDE
Telefon: +45 58587045
E-mail: soha@edc.dk