Igangværende projekter hos EDC Projekt Poul Erik Bech

NO130 - Amager - Udlejning

I no130 får du en eksklusiv, arkitekttegnet bolig helt tæt ved vandet – med stranden som din baghave.

Der plads til alle – børnefamilier, unge og seniorer kan alle nyde godt af de lyse og velindrettede boliger i mange forskellige størrelser. Der er boliger på mellem 53-175 m² og alle har egen lækker altan, terrasse eller tagterrasse.

Det er sikret en god forskellighed i udformningen af lejlighederne, som matcher de krav, der stilles af nutidens blandede familieformer og mangfoldigheden i byen. Der er således plads til både privatliv og nabofællesskab i de hyggelige omgivelser og fællesarealer.

Projektet er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter, og de nye beboere kommer til at nyde godt af den kystnære beliggenhed, optimal udnyttelse af de rekreative muligheder og uderummene.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 76 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Teglsøerne - Nivå - Salg

Teglsøerne i Fredensborg Kommune. Kun en halv times kørsel fra Indre København får du her fodfæste i Nordsjællands natur og kommer tæt på skovens træer og havets bølgeskvulp.

Teglsøerne er et nyt og mangfoldigt kvarter midt i naturen. Med moderne boliger og et fælleshus skabt til at være sammen. Her er du aldrig langt fra den gode samtale, det gode naboskab og en fælles oplevelse. Teglsøerne er for dig, der ønsker at få både naturen og fællesskabet ind i hverdagen.

Teglsøerne er udviklet af MT Højgaard Projektudvikling i samarbejde med Holscher Nordberg Architects.

Projektet sælges for MT Højgaard og rummer 97 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med salget af boligerne.

Carl Bro Haven - Glostrup - Udlejning

Hvor der tidligere stod kolde kontorbygninger og en stor parkeringsplads, finder du snart et nyt og livligt område med attraktive lejeboliger. 250 meter fra bebyggelsen ligger Vestskoven, som er Danmarks største nye skov, og som egner sig perfekt til en udflugt i det grønne.

ATP Ejendommes vision med boligerne er at skabe et grønt familie- og børnevenligt miljø, hvor naturen og socialt samvær får grobund til at udvikle.

Carl Bro Haven byder på 198 nye lejeboliger på 2-5 værelser i Glostrups nye grønne boligområde.

Projektet udlejes for ATP ejendomme og rummer 198 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Green Hills - Solrød Strand - Udlejning

Green Hills er en moderne boligejendom med plads til alle generationer, bygget på visionerne om kvalitet og sundhed i materialerne, æstetik, funktionalitet og åbenhed

Her er tryghed, nærhed og hverdagsbalance i højsædet, og relationer vokser naturligt frem af det summende liv.

Ejendommen er tegnet af de prisvindende arkitekter i Danielsen Architecture, og Danielsen Urban Landscape har stået for de grønne uderum mellem bygningerne.

De 294 lejeboliger varierer i størrelse 2 til 6 værelser fra 56 til 200+ kvadratmeter og fordeler sig på en række forskellige lejlighedstyper og planløsninger.

Projektet udlejes for Balder og rummer 294 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Cornelia Hus - Høje Taastrup C - Salg

I Cornelia Hus kan kvaliteten mærkes. Igennem hele lejligheden er der valgt solide og tidsløse materialer med en lang levetid.

Moderne lejligheder tegnet af de prisvindende arkitekter Holscher & Nordberg. Direkte ud mod den grønne bypark og midt i et innovativt og charmerende nyt
boligkvarter i Høje Taastrup.

Med sine 156 moderne boliger, der varierer i størrelse, udformning og indretning, er der plads til alle aldre i Cornelia Hus. Fra 2-værelses lejligheder til store 4-værelses penthouseboliger, der alle har en privat altan, terrasse eller tagterrasse.

Her bor du i et hjem, der opfylder dine boligdrømme, uanset om I er to, har stiftet familie, er dig selv, eller har taget hul på seniorlivet. Regulære planløsninger med praktisk entre, tidsløst køkken-alrum samt møblerbare værelser, sikrer dig en bolig, som er nem at indrette og passer til mange forskellige boligbehov.

Projektet sælges for RHB Development og rummer 156 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med salget af boligerne.

Project Radio - Søborg - Udlejning

Lejeboliger i 1 plan med plads til mindre og større børnefamilier. Boligerne varierer mellem 2-3 værelser og 48-87 m2.

Project Radio ligger på Gyngemose Parkvej 80 i Søborg, som husede DR fra 1963 til 2007. Over de seneste år er den tidligere TV-Byen blevet omdannet til et attraktivt og livligt boligområde.

Projektet udlejes for TV Byen og rummer 272 boliger.

EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

 

Rødovre Port - Rødovre - Udlejning

Rødovre Port er et yderst ambitiøst og arkitektonisk boligområde, som er tegnet af Arkitema. De lyse og gyldne farver, som går gennem hele ejendommen, skaber et lyst, venligt og varmt område med både lejeboliger, butikker og kontorer.

Boligejendommene får et meget varieret udtryk med altaner og fælles tagterrasser, der prydes med grønne planter, som bryder facaderne og gør hele boligområdet mere organisk og foranderligt.

Projektet udlejes for Gefion Group og rummer 534 boliger.

EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejninger.

Vinkelhuset - København NV - Udlejninger

Vinkelhuset byder på 54 nybyggede 2-værelses lejeboliger på mellem 39-51 m2 med eget opholdsrum, køkken, alkove og badeværelse, og flere af lejlighederne har karnap.

Projektet udlejes for KBH Nordvest og rummer 54 boliger.

EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejninger.

Marmorbyen Vest - Østerbro - Udlejning

Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 78 m2 til de største på 151 m2 placeret i tårnbygningerne.

Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner.

Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 131 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech håndterer genudlejningen.

Pentapart - Sydhavnen - Udlejning

Pentapart består af boliger på mellem 64 og 180 m2 og med 2 til 5 værelser.

Indbydende og forfriskende står Pentaparts facade som en familie af individuelle byhuse. Referencen til hollandsk byggestil er gjort tydelig med varierende højde og materialer.

Pentapart giver en oplevelse til alle i byrummet med skift mellem røde og lyse mursten, mellem fremskudte og tilbagetrukne facader.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 71 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Granholm - Sluseholmen - Udlejning

Granholmen er designet til at give følelsen af at komme hjem og ligner derfor ikke et typisk nybyg.
Alle opgange er forskellige og skabt med et unikt udtryk designet af Arkitekt Bjørn Mogensen.

Lejligheder på 2 til 5 værelser – fra 54 m2 og op til 208 m2 og der findes både lejligheder, rækkehuse og iværksætterlejligheder.

Iværksætterlejlighederne giver den erhvervsdrivende mulighed for at indrette forretning, kontor, atelier eller showroom i forlængelse af deres private bolig. Lejlighederne har en indbydende facade ud mod promenaden, så det er let at invitere kunder og samarbejdspartnere indenfor.

Projektet udlejes for Danica og rummer 208 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Mullerup Strandhuse - Mullerup - Salg

Mullerup Strand rummer 62 nye ferielejlighederne i 1 – 2 plan med størrelser fra 53 – 73 kvm.

Det nye feriehusområde vil indgå som en attraktiv del af den ”nye Mullerup Havn”, der udvikler sig til en spændende ferie- og fritidsdestination med fokus på det gode liv langs Sjællands Vestkyst. Her kan man vælge mellem tursejlads, fiskeri, bade, golf, en tur på surfbrættet eller andre dejlige naturoplevelser tæt på Mullerup Havn.

Projektet sælges for Maycon Ejendomsudvikling og rummer 62 ferieboliger.

EDC Projekt Poul Erik Bech/salg bistår med salget.

Applebys Have - Christianshavn - Udlejning

Applebys Have består af et ældre og nyt byggeri.

Ejendommen på Applebys Plads 9-31 er fra 1995-1996 og består af 116 lejligheder. Lejlighederne er løbende blevet renoveret løbende de sidste par år.

Applebys Plads 2-6, består af den nyere bygning med 33 lejemål, som er opført i 2018. De tre øverst beliggende lejligheder har store tagterrasser med udsigt til mange af byens tårne og kanalen.

Projektet udlejes for Patrizia og rummer 149 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Teglbroen - Sydhavnen - Udlejning

I Teglbroens lejligheder er der lagt stor vægt på at skabe lyse og rummelige hjem med gode planløsninger. Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 61 m2 til de største på 151 m2 og mellem 2 til 5 værelser.

Den ene af projektets facader er placeret ud til kanalen, hvor lejer har mulighed for at gå direkte ned i kanalen med sin kajak eller lign.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 177 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Hellebæk - Helsingør - Salg

Boligerne i Hellebæk Klædefabrik er fordelt på 5 bygninger med både lejligheder i flere plan og rækkehus lign. boliger med ejerlejlighedsstatus. Der bliver 2-5 værelser med størrelser fra 64-193 kvm.

Udviklingen af Hellebæk Klædefabrik vil blive med fokus på at skabe et fællesskab i første række. Et sted at bo og arbejde, hvor naturen er kilde til fællesskab og et liv i balance.

Hellebæk Klædefabrik bliver et bæredygtighedscertificeret projekt, der stiler efter en DGNB Platin certificering.

Projektet sælges for Pension Danmark & Velliv og rummer 32 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med salget af boligerne.

Skovbrynet - Lyngby - Udlejning

Det 6-etagers, unikke og prisvindende boligbyggeri er tegnet af Lars Gitz Arkitekter og omfatter, udover studieboliger, 147 udlejningsboliger fordelt på kategorierne Apartments og Company Apartments.

Boligerne er mellem 37 til 152 m2 og med 1 eller 4 værelser.

Projektet udlejes for Basecamp og rummer 147 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejninger.

Store Kongensgade 100 - København K - Udlejning

Den gamle politistation på Store Kongensgade 100 er blevet omdannet til moderne lejeboliger – lige midt i København K. Ejendommen en arkitektonisk oase, centralt placeret i byen, med altaner og et atmosfærefyldt niveau opdelt gårdrum mod sydøst.

Boligerne er mellem 31 til 49 m2 og med 1 eller 2 værelser.

Projektet udlejes for Gefion Group og rummer 72 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejninger.

C. F. Møllers Have - Ørestad - Udlejning

C. F. Møllers Have opføres med to- tre- og fireværelses lejligheder midt i Ørestad, hvorfra der kører metro til indre by.

Her er indbydende fælleslokaler indrettet med genbrug og upcycling. Et gårdrum med orangeri, lege- og aktivitetsområde, frugttræer, buske og høje bede. Her er kontorfællesskab, cykelværksted og fællesvaskeri.

Projektet udlejes for Skanska A/S og rummer 156 boliger.

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med udlejningen.

Hasselholm - Sluseholmen - Udlejning

Hasselholm ligger i Sluseholmen og består af boliger på 37 til 151 m2, med mellem 1 til 5 værelser.

I Hasselholm finder du forskellige køkkener og innovative garderobeløsninger, der er noget ud over det sædvanlige.

Projektet udlejes for Danica og rummer 145 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Kildehøj - Nivå - Udlejning

Kildehøj blev opført omkring 1920 til Wilhelmine Hage, moder til Johannes Hage, som anvendte stedet til sommerbolig. Senere har den været ejer af Frederiksborg Amt og er nu omdannet til 12 kvalitetsboliger.

Indretningen vil blive foretaget i eksklusive materialer – med stor respekt for den nuværende arkitektur. Samtlige lejligheder får egen terrasse ligesom alle lejlighederne i hovedhuset får kig til Øresund.

Ejendommen er på i alt ca. 1.400 m2 fordelt på 2 bygninger i 1½ etage – hhv. et hovedhus på 1.180 m2 og et anneks på 220 m2 og er beliggende på en ca. 45.000 m2 stor og flot udlagt parklignende have og med fredskov.

Projektet udlejes for Kongeegen og rummer 12 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Teglbyen - Sydhavnen - Udlejning

Boligerne er bygget i klassisk stil og interiøret er præget af et elegant, enkelt og eksklusivt udtryk, netop det som kendetegner skandinavisk design.

Der findes både lejligheder og rækkehuse i Teglbyen og de varierer mellem 62 og 167 m2 og 2 til 7 værelser.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 176 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Teglholm Havnepark - Sydhavnen - Udlejning

Teglholm Havnepark ligger ud til Frederiksholmsløbet. Boligerne varierer i størrelser mellem 60 til 148 m2 og 2 til 5 værelser.

Boligerne er bygget med fokus på variation og visuelle oplevelser i form af forskudte højder og facadernes specielle udformning.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 127 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

West Coast Park - Sydhavnen - Udlejning

West Coast Park har både fokus på de fine detaljer og de store linjer, som gør byggeriet til et sted, hvor man føler sig hjemme.

Ejendommen er tegnet af Holscher og Nordberg og bygget i røde og brune sten, så den giver indtryk af at bestå af flere mindre ejendomme. Indtrykket af flere mindre ejendomme.

Boligerne består af 2 til 5 værelser og er på mellem 73 og 150 m2.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 140 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Kastanjeholm - Sluseholmen - Udlejning

Kastanjeholmen består af boliger på mellem 2 til 5 værelser som er på 44 til 175 m2.

Kastanjeholm ligger midt på stemningsfulde Sluseholmen med kanaler og maritimt udeliv udenfor hoveddøren.

Her kan lejer blive en del af et voksende fællesskab, for Sluseholmen kommer hinanden ved, både til fastelavn og på Facebook

Projektet udlejes for Danica og rummer 91 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Kvægtorvet - Slagelse - Udlejning

På Kvægtorvet i Slagelse opføres 324 bæredygtighedscertificerede boliger.

De nye moderne boliger bliver opført, så de danner perfekt ramme om det gode liv på tværs af generationer.

Kvægtorvet består af 6 klyngebebyggelser, svarende til i alt ca. 27.000 m2. Bebyggelsen opføres i varierende højder fra 2-6 etager

Bebyggelsen består af blandede boligformål og danner en bred vifte af forskellige beboelsesformer, herunder familieboliger, ungdomsboliger, seniorboliger, seniorbofællesskab samt friplejehjem.

Projektet udlejes for PFA og rummer 324 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med førstegangsudlejningen

Uplandsgade - Amagerbro - Udlejning

Projektet består af 81 leje lejligheder og er beliggende i Amagerbankens gamle hovedsæde. Facaden vil bestå af blikfacader og karnapper, som bidrager til at give bygningen et arkitektonisk, nordisk look.

Der vil være rig mulighed for at skabe et godt fællesskab, da man som lejer har adgang til en fælles tagterrasse, samt atriumgården. I den bevaringsværdige bygning, mod Amagerbrogade, er der indrettet et stort fælleslokale med køkken.

Projektet udlejes for Danica og rummer 81 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Imperium - København V - Udlejninger

Boliger fra flere steder i Storkøbenhavn, som udlejes for Imperium Family Office.

Projektet udlejes for Imperium og rummer 30 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech har bistået førstegangsudlejningen og håndterer også genudlejningen.

Strandhuset61 - Amager - Udlejning

Strandhusets boliger er fra 3 til 5 værelser, som består af forskellige karakteristika der spænder fra gavlboliger over stuelejligheder med forhave til penthouse boliger med store tagterrasser.

Strandhuset er et energivenligst og fremtidssikret byggeri, med en højisoleret klimaskærm, der opføres i henhold til 2020 energikravene. Resultatet er lave energiudgifter.

Projektet udlejes for PATRIZIA og rummer 68 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Slusehuset - Sluseholmen - Udlejning

Slusehuset ligger på kanten af nyt og gammelt. Det er her, historien møder nutiden og skaber samhørighed på tværs af tiden. Slusehuset ligger nemlig ved den gamle sluse, der i mere end 100 år har stået som et vartegn for kvarteret.

Lejlighederne er på 3 til 5 værelser – fra 92 m2 og op til 161 m2.

Projektet udlejes for Danica og rummer 49 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Studiestræde - København K - Udlejning

Studiestræde består af 9 lejligheder hvoraf de 7 af dem er på 50 m2 og med 3 værelser, én lejlighed er på 59 m2 og har 3 værelser mens den sidste lejlighed er en taglejlighed på 91 m2, 3 værelser og hems.

Ejendommen er en af de ikoniske gamle københavner ejendomme med gul facade og en lang historie bag sig og blev en gang kaldt “Arken”.

Projektet udlejes for IMK Ejendomme og rummer 9 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Poppelholm - Sluseholmen - Udlejning

Poppelholm ligger i første række til vandet, lige ned til Sluseløbet med en enestående udsigt til Amager Fælled. Både udsigten og den hyggelige lille lystbådehavn skaber en unik, maritim stemning.

Med størrelser fra 72 og til 159 m2 findes der lejligheder til flere tidspunkter i livet. Planløsningerne i Poppelholm er velgennemtænkte, og med 3 til 5 værelser får lejer det, de har behov for i deres nye hjem.

Projektet udlejes for Danica og rummer 127 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Molehuset - Sluseholmen - Udlejning

Molehuset finder du moderne lejligheder på 2 til 5 værelser. Kvadratmetermæssigt veksler boligerne mellem 87 og op til 155 kvm.

Sluseholmen er en kanalby med udsyn. En aktiv bydel. Her er bevægelse hele tiden. Masser af aktivitet. Folk går ture, de løber, de cykler. Der er både i vandet, fugle i luften, kajak på tur og nye bygninger skyder op.

Projektet udlejes for Danica og rummer 55 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.

Egedal - Gammel Ølstykke - Udlejning

En enestående arkitekttegnet ny bydel midt i Ølstykke – Egedal Stationsby – som er designet af det prisbelønnede og anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som vandt konkurrencen udbudt af Egedal Kommune for at skabe det mest fantastiske nye boligområde lige ved kommunens nye elegante rådhus, Føtex og S-tog stationen.

Boligerne varierer fra 2-3-værelses og er fra 65-95 kvm. Alle boliger har enten terrasse eller altan.

Projektet udlejes for PENSUM og rummer 49 boliger

EDC Projekt Poul Erik Bech bistår med genudlejningen.