CityFact

Nyt analyseprodukt i ejendomsbranchen

Vi introducerer nu vores nye analyseprodukt CityFact. CityFact er det første produkt på markedet, der samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt. Det har dermed aldrig været lettere at danne sig et grundigt overblik over lokale markedsforhold.

CityFact indeholder aktuelle markedsdata for ejendomssegmenterne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og projektudvikling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, udviklingsområder med byggeaktivitet – både historisk samt planlagt byggeri.

Kom helt tæt på den lokale udvikling

Analyseproduktet indeholder data på demografiske bevægelser, herunder befolkningens udvikling, aldersfordeling, flytteaktivitet og tendenser inden for arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau.

CityFact er udarbejdet i tæt samarbejde med vores mange lokale mæglere, der har fingeren på pulsen i forhold til den lokale markedsudvikling, så vi sikrer en specifik, relevant og detaljeret viden.

Alle tal er understøttet med kommentarer og forklaringer, så data fremstår klart og tydeligt og suppleret med indsigt i lokale markedsforhold.

 

Skriv dig op her, og vælg hvilke versioner af CityFact du ønsker at modtage. Hvis den valgte rapport endnu ikke er klar, modtager du rapporten så snart den foreligger.