Professionel håndtering af dine penge

Når boligen er solgt, skal du have overskuddet fra salget hurtigst muligt. EDC Finanscenter er specialister i at indfri lån og har 100% fokus på at optimere processen, hvorfor det typisk både er hurtigere og billigere end pengeinstitutterne. 

Tryghedspakken – få dine penge hurtigst muligt

Før pengene fra salget af boligen kan frigives, kræver det, at dine eksisterende lån i ejendommen indfries og aflyses. Det kræver også, at der foreligger et nyt underskrevet og tinglyst skøde på ejendommen.

Hos os skal du kun henvende dig ét sted – vi sørger for det hele. Vi skriver skødet og tager det fulde ansvar i hele salgsforløbet. EDC Finanscenter indfrier dine lån i ejendommen. Vores målinger viser, at vi ofte kan frigive dine penge fra salget af boligen hurtigere end eksterne pengeinstitutter. Vi kalder det for ”Tryghedspakken”.

EDC Finanscenter er ejet af EDC mæglere over hele landet, vi er uafhængige af pengeinstitutter og har derfor ingen fortjeneste ved en lang salgsproces. Vi er specialister i at indfri lån og vi har 100% fokus på at optimere processen, så du får dine penge hurtigst muligt.

Lavere omkostninger for dig

I EDC Finanscenter er omkostningen til indfrielse af lån fradragsberettiget, hvilket betyder, lavere omkostninger for dig.

Få forskud på overskuddet

Du har mulighed for at få et forskud på overskuddet, allerede når købsaftalen underskrives. Dette kan vi tilbyde at formidle via vores finansielle samarbejdspartner. Vi kan ligeledes tilbyde dig et gratis og uforpligtende tilbud på mellemfinansiering til køb af ny bolig, som forhandles med vores finansielle samarbejdspartner.