Sådan finder vi køberen

Når vi får en liebhaverbolig til salg, sørger vi for at ejendommen får en helt særlig præsentation i salgsmaterialer, annoncering og online. I nogle situationer kan der være krav om, at salg af ejendommen sker under fuld diskretion, hvilket vi også kan tilbyde.

Vi har flere end 80 boligbutikker i Danmark, og 18 landsdækkende erhvervscentre, hvilket giver os en stor kontaktflade til liebhaversegmentet.

Den helt rigtige køber til en bestemt ejendom, skal ofte findes uden for boligens lokalområde. Her er vores landsdækkende netværk af erhvervsmæglere med til at skabe en værdifuld kontaktflade til erhvervslivet, der ofte er målgruppe til eksklusive boliger.

Det helt særlige…

For os er det primære ved en liebhaverbolig, at der kun findes et begrænset antal sammenlignelige boliger, og at en potentiel køber er villig til at betale noget særligt for dette.

Vi ser meget ofte, at fredede og bevaringsværdige ejendomme hører hjemme i eksklusiv kategorien. Det kan være beliggenheden, ejendommens ydre detaljer eller måske, at der knytter sig en særlig historie til den. Under alle omstændigheder er vi vant til at se på disse detaljer, og vi har erfaring i at vurdere, i hvor høj grad det kan tænkes, at påvirke den pris, man kan forvente at få for ejendommen.