Sådan gør vi en forskel for dig og din ejendom

Bredden er vores styrkeTotalhåndtering EDC Poul Erik Bech

Skal du sælge, udvide eller er det blevet tid til at næste generation tager over? Har du tomgang i dine lejemål? Eller har du brug for en hånd til at udvikle eller finde alternativ anvendelse af din ejendom? Vi ved godt, at opgaverne som erhvervsdrivende kan være mange og forskelligartede. Som Danmarks største mæglervirksomhed kender vi bredden af opgaver, der følger med, når du ejer en erhvervsejendom. Og det er her, vi er stærke. EDC Erhverv Poul Erik Bech har et landsdækkende mæglernetværk med 18 erhvervscentre, fordelt over hele landet. Samtidigt har vi også over 60 boligbutikker, projektafdelinger i øst og vest, et ejendomsadministrationshus samt et byggerådgivningsfirma. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alle ejendomsrelaterede opgaver – fra vurdering, salg og udlejning, til konvertering eller optimering af din ejendom, til rådgivning ved opførelse af nye erhvervs- eller boligbyggerier, eller sågar administration af din ejendom. Vi kalder det totalhåndtering af din ejendom.

Lokalkendskab og landsdækkende samarbejde

Vores store styrke er, at vi har 18 lokale erhvervscentre, som med et indgående lokalkendskab hver især udgør en stærk samarbejdspartner, hvis du skal have solgt eller udlejet din ejendom. Samtidigt samarbejder vores erhvervscentre på tværs af landet om at løse dine udfordringer – hvad end der er tale om at hjælpe dig med at afsætte din ejendom, finde den næste ejendom til din portefølje eller finde en ny lejer til dit tomme lejemål. Nogen gange kommer køberen eller lejeren fra helt andre landsdele, og dér er vi gode at have med på råd. Vores tilgang er, at landsdækkende kunder får én fast kontaktperson, som sætter det rigtige team til opgaven – hvad end der er behov for specialistkompetencer eller lokale salgsteams til at afsætte ejendommen eller finde en lejer. Vi er således dine øjne og ører i markedet både lokalt og nationalt.

Sådan skaber vi værdi for dig i processen:

1 Salgsstrategi og stærk researchafdeling  Når vi har indgået en aftale, udarbejder vi en salgsstrategi for din ejendom eller portefølje. Her bliver de rigtige kompetencer taget med ombord, hvad end der er tale om specialister eller lokale salgsteams. I processen trækker vi på vores stærke researchafdeling, som via indsigter og dokumentation hjælper med at få den rigtige salgsstrategi på plads.

2 Stort in-house marketingteam Markedsføringen af din ejendom er afgørende for, hvor hurtigt og godt du får solgt eller udlejet din ejendom. Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech er marketing derfor en central del af vores rådgivning. Vi har et stort in-house marketingteam, som har øje for nye digitale muligheder, og som altid bestræber sig på at have fokus på at tilbyde dig en målrettet løsning. Når vi siger målrettet, så mener vi det, for en kontorejendom skal ikke markedsføres på samme måde som en tom butik. Derfor indeholder vores set-up en strategi for udvælgelsen af kanaler og budskaber, som vil skabe den bedste interesse hos målgruppen. Desuden har vi, som Danmarks største mæglervirksomhed, naturligvis sikret, at vores løsninger er kosteffektive og skaber værdi for pengene.

3 Danmarks førende Køber-/Lejerkartotek  Vi skaber også værdi i form af vores store Køber-/Lejerkartotek. Vi bruger mange ressourcer på at holde vores kartotek opdateret, så det skaber værdi for vores kunder. Rent faktisk ringer vi løbende rundt til personerne i vores kartotek for at holde os opdateret om deres ønsker og kvalificere dem. Når du sætter din ejendom til salg eller udlejning hos os, har vi derfor fra dag ét mulighed for at se efter interesserede købere og lejere i vores kartotek.

4 Ejendomstorvet – Danmarks største ejendomsportal

EDC Erhverv Poul Erik Bech benytter Ejendomstorvet, som er Danmarks største ejendomsportal, som en markedsføringsplatform hvor alle vores ejendomme og lokaler, der er i kommision udstilles. På den måde sikrer vi at jeres ejendom og lokaler har den bedste mulighed for at blive set af relevante købere eller lejere.

5 Overblik over din sag – online
Vi giver dig også mulighed for løbende at følge med i din sag via ”Mit EDC”, hvor du online kan se aktivitetsniveauet og følge markedsføringsindsatsen på din ejendom fra alle dine digitale enheder. Det gør det nemt at bevare overblikket.

Se et overblik over vores referencer her