EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aabenraa

Kontakt

Rådhusgade 6
6200 Aabenraa

Telefon: 73331300
Email: 620@edc.dk
CVR: 40806857

Mandag 08:30 - 16:30
Tirsdag 08:30 - 16:30
Onsdag 08:30 - 16:30
Torsdag 08:30 - 16:30
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa – din lokalkendte erhvervsmægler i Sønderjylland.

Vi er et dedikeret erhvervscenter med kompetente erhvervsmæglere, der har et indgående lokalkendskab til ejendomsbranchen i det sønderjyske erhvervsliv. Vi er geografisk placeret på Rådhusgade 6 lige i hjertet af Aabenraa og vores markedsområde spænder bredt fra Haderslev i nord til Padborg i syd over Tønder i vest til Aabenraa i øst og heriblandt mindre byer såsom Rødekro, Padborg, Vojens, Skærbæk, Rømø, Toftlund og Løgumkloster.

For os er lokalkendskab, et professionelt netværk og en kompromisløs tilgang nøgleord i vores daglige virke. Sammen har vores team mere end 60 års erfaring fra det sønderjyske erhvervsliv. Det giver dig som kunde en stor fordel, da vi gennem årene har fået etableret et stærkt bagland af såvel købe- som søgelystne kunder, som sikrer, at vi altid har potentielle løsningsforslag på hånden. Vi gør en dyd i at sikre vores kunder komplette 360 graders løsninger inden for erhvervsejendomme, herunder projektudvikling, vurdering, udlejning, salg og domicilsøgning og meget mere.

Til dagligt arbejder vi tæt sammen med erhvervscentret i Sønderborg, der med sine erfarne lokalkendte erhvervsmæglere bidrager til, at vi kan sikre den mest kvalificerede håndtering af alle typer opgaver i de 4 sønderjyske kommuner.

Er du på udkig efter en boligudlejningsejendom i Haderslev? Leder du efter en lagerejendom i Aabenraa? Eller ønsker du at sælge dit butikslokale i Tønder? Vi kan hjælpe dig med:

Investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme

 • Se alle vores erhvervsejendomme i Aabenraa til salg
 • Kontorejendomme og kontorlokaler

 • Se alle vores kontorejendomme i Aabenraa til salg
 • Se alle vores kontorlejemål i Aabenraa

 • Industriejendomme, lagerejendomme, produktionsejendomme

 • Se alle vores industriejendomme i Aabenraa til salg
 • Se alle vores industriejendomme i Aabenraa til leje

 • Butikslokaler/detailbutikker, restauranter og caféer

 • Se alle vores butikker i Aabenraa til salg
 • Se alle vores butikker i Aabenraa til leje
 • Se alle vores restauranter og hoteller i Aabenraa til salg
 • Se alle vores restauranter og hoteller i Aabenraa til leje

 • Blandet bolig- og erhvervsejendomme

 • Se alle vores bolig- og erhvervsejendomme i Aabenraa til salg
 • Se alle vores bolig-og erhvervsejendomme i Aabenraa til leje

 • Andre erhvervsejendomme i Sønderjylland

 • Se alle vores erhvervsejendomme i Aabenraa til salg
 • Se alle vores erhvervsejendomme i Aabenraa til leje

 • Foruden et stort kendskab til ejendomsbranchens mange facetter, har vores partner i teamet mere end 20 års erfaring i den finansielle sektor, inden for bl.a. rådgivning af private- og erhvervskunder. Således har vi kompetencerne til at rådgive dig om de finansielle parametre, der er forbundet med en ejendomshandel.

  Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

  Vi har samtidigt en række dedikerede afdelinger:

  Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?
  Læs mere på www.poulerikbech.dk

  EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa har været repræsenteret siden 2002. På blot et år har vi fordoblet vores markedsandel, ved bl.a. at være fuldt konkurrencedygtige på vores priser og kvalitet. Vi ser et kæmpe uforløst potentiale i markedsområdet, og vi vil fortsat gå målrettet efter at gøre det der er vigtigst – nemlig at gøre en forskel for vores kunder og levere et godt stykke arbejde.

  Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa, ser frem til at samarbejde med dig.

  Medarbejdere

  Morten Rask Koch Dahl

  Partner, Erhverv, Afdelingsleder
  Telefon: 58587033
  Mobil: 23652427
  E-mail: mrd@edc.dk

  Ulla Elholm

  Salgskoordinator
  Telefon: 58587390
  E-mail: ue@edc.dk

  Preben Christensen

  Ejendomsmægler, valuar MDE - konsulent
  Telefon: 20464868
  Mobil: 20464868
  E-mail: psc@edc.dk

  Bjørn Borg

  Partner
  Telefon: 58587551
  Mobil: 61377113
  E-mail: bbo@edc.dk

  Cecilie Marie Andersen

  Salgskoordinatortrainee
  Telefon: 58588736
  E-mail: cma@edc.dk

  Frank Poll

  Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
  Telefon: 58587709
  Mobil: 22146528
  E-mail: fpo@edc.dk