EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aarhus C

Kontakt

Rådhuspladsen 3, mezz
8000 Aarhus C

Telefon: 87309930
Email: 802@edc.dk
CVR: 25048326

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus – din professionelle erhvervsmægler i Aarhus og Østjylland.

EDC Erhverv i Aarhus er et stærkt kompetencehus med et stort team af ejendomsmæglere, som er specialister inden for erhverv, projekt og bolig og vi kan således tilbyde et full-service koncept omfattende alle facetter af ejendomsmæglerydelser for de professionelle ejendomsaktører Hos os får kunden ikke bare den enkelte mægler men hele holdet og vil altid opleve, at der er tilknyttet en specialist til løsningen af den konkrete opgave. Vi har specialiserede mæglerteams indenfor butik, kontor, industri, vurdering, investering, projektudvikling, projektsalg og -udlejning af boliger. Endvidere har vi geografiske specialister med særligt markedskendskab til Randers.

På trods af finanskrisen, har de seneste 10 år resulteret i en særdeles positiv udvikling med kraftig vækst i medarbejderantal og erobring af markedsandele. For at indfri målet om at være markedets førende ejendomsmægler indenfor erhverv, vil vi gerne udvide vores stærke og kompetente team af erfarne erhvervsmæglere, og vi modtager derfor gerne uopfordrede jobansøgninger og henvendelser.

Vores primære geografiske fokus er Østjylland med udgangspunkt i Aarhus, hvor vi fra vores domicil på Fredens Torv mærker byens puls og har udsigt til de store ændringer af byen, der sker i disse år.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ser frem til at samarbejde med jer.

Medarbejdere