EDC Erhverv Poul Erik Bech, Næstved

Kontakt

Østergade 2
4700 Næstved

Telefon: 55786600
Email: 473@edc.dk
CVR: 39944634

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech – Sydsjælland, Næstved, Lolland og Falster – din lokalkendte erhvervsmægler på Sydsjælland og Sydhavsøerne Møn, Lolland og Falster.

Vi er et dedikeret og proaktivt erhvervsteam med flere års erfaring inden for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme i Næstved, Nykøbing Falster, Guldborgsund, Vordingborg, Haslev, Faxe, Maribo og Nakskov. Alle vores erhvervsmæglere er bosiddende i markedsområdet, og vi har et stort netværk i det sydsjællandske erhvervsliv. Du kan finde os i det gule hus på Ringstedgade 28 i Næstved – den mest trafikerede indfaldsvej til centrum tæt på Rådmandshaven, Næstved Sygehus og lige før gågadesystemet.

Vi er markedsledere inden for investeringsejendomme. Det skyldes især, at vores erhvervsmæglere har solide faglige baggrunde inden for finans og jura og dermed kompetencerne til at rådgive dig om de komplekse finansielle og juridiske problemstillinger, der kan være forbundet med ejendomsinvestering. Vi har desuden indgående viden om Nordeuropas største anlægsprojekt, Femern-forbindelsen, da vi løbende er i dialog med aktører, der er involverede i projektet – private såvel som offentlige og udenlandske såvel som nationale.

Vi vil nemlig være markedets foretrukne Femern-erhvervsmægler.
Vi er din erhvervsmægler med lokalkendskab til Sydsjælland og Sydhavsøerne, og det sikrer dig den bedst mulige betjening og vilkår, hvad end du skal sælge eller udleje dine erhvervslokaler, eller om du er på jagt efter nye. Leder du efter en investeringsejendom i Næstved? Er du på udkig efter en domicilejendom til salg i Guldborgsund? Eller søger du en lagerejendom i Vordingborg?

Vi har erhvervsmæglere med ekspertviden inden for alle typer erhvervsejendomme på Sydsjælland og Lolland-Falster, og vi følger udviklingen på markedet tæt. Vi har desuden en særskilt landbrugsafdeling med erhvervsmæglere, der er specialiserede i landbrugsejendomme. Derfor kan vi hjælpe dig, hvad end det gælder:

Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Næstved blev etableret i 2007 på Ringstedgade 28, hvor centeret stadig har til huse. Vi bor sammen med boligafdelingen EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag, der blev grundlagt i 1982. Tilbage i 2019 oprettede EDC Poul Erik Bech et nyt forretningsområde inden for landbrug, der tager sit udgangspunkt i erhvervscenteret i Næstved. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech på Sydsjælland og Lolland-Falster ser frem til at samarbejde med dig.

Medarbejdere

Martin Andersen

Partner, Erhverv
Telefon: 58587130
Mobil: 61564540
E-mail: mra@edc.dk

Allan Bødtger Simonsen

Diplomvaluar, Cand.merc.(jur.), MDE
Telefon: 58587473
Mobil: 51286547
E-mail: abs@edc.dk

Mikkel Festersen Heegaard

Ejendomsmægler, MDE
Mobil: 30160692
E-mail: mfh@edc.dk

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk