EDC Erhverv Poul Erik Bech, Nordsjælland

Kontakt

Sdr. Jernbanevej 18 D
3400 Hillerød

Telefon: 48269910
Email: 342@edc.dk
CVR: 30910796

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland – din lokalkendte erhvervsmægler med speciale i erhvervsejendomme i Nordsjælland.

Vi er et dynamisk erhvervsteam af erhvervsmæglere med mange års erfaring inden for køb, salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme i hele Nordsjælland, heriblandt Hillerød, Hørsholm, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Rungsted, Helsingør, Gilleleje, Hornbæk, Helsinge, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Stenløse, Farum, Værløse, Birkerød, Slangerup, Allerød, Fredensborg og Kvistgård.

Du finder os centralt i Hillerød på Sdr. Jernbanevej 18D, tæt på byens pulserende gadestrøg, Slotssøen og Hillerød Station. I erhvervscenteret Nordsjælland er vi et stærkt team af erhvervsmæglere og sagsbehandlere, der alle bor og har arbejdet i Nordsjælland i en lang årrække. Det giver os en stor fordel, da vi har en lokal forankret viden om alt fra kundetyper og markedsforhold, til regler og vilkår i det nordsjællandske. Vi favner bredt og håndterer sager inden for industri, investering, detail, kontor, projekt- og ejendomsudvikling og ikke mindst boligudlejningsejendomme, hvor vi er eksperter på området. Leder du efter en boligudlejningsejendom i Hillerød? Er du på udkig efter et kontorlokale i Frederikssund?Eller søger du lagerejendom i Helsingør?

Vi bestræber os på altid at møde kunden i øjenhøjde og sikre rådgivning og service af høj kvalitet. Hertil har vi et godt Back Office, RICS-certificerede vurderingsspecialister og et stort bagland af kompetente medarbejdere, hvis viden vi kan trække på. Netværk og støtte er essentielle nøgleord i vores daglige virke. Derfor er vi bl.a. sponsorer i Rungsted Ishockey og andre klubber, hvor vi kan bidrage med støtte og etablere og pleje et stærkt netværk, så vi konstant er velvidende om markedet, tendenser og interesser.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 20 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen.

Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland blev etableret i 2008. Siden da er aktiviteterne og bemandingen steget, og vi er i dag markedsledere på det nordsjællandske ejendomsmarked. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland ser frem til at samarbejde med dig.

Medarbejdere

Stephen Berthelsen

Partner, erhvervschef, ejd.mægler og Valuar, MRICS Registered Valuer, MDE
Telefon: 58587850
Mobil: 21732803
E-mail: stbe@edc.dk

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE
Telefon: 58587854
Mobil: 20207565
E-mail: jal@edc.dk

Torsten Ravn Berglind

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587851
Mobil: 20655789
E-mail: trb@edc.dk

Nick Søndergaard

Erhvervsmægler, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587852
Mobil: 40252546
E-mail: nson@edc.dk

Natasja Hørning Grønnegaard

Salgskoordinator
Telefon: 58587859
E-mail: nagr@edc.dk

Kristina Brangstrup

Salgskoordinator, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587857
E-mail: kbr@edc.dk

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk