Det Nordjyske Mediehus’ domicil på 13.870 m² til salg for knap 100 mio. kr.

En af Danmarks ældste medievirksomheder, Det Nordjyske Mediehus, rykker i foråret 2023 til Aalborg Centrum i et helt nyt byggeri på havnefronten. Mediehusets nuværende domicil er nu sat til salg for knap 100 mio. kr. for de 13.870 m² + 2.695 m² kælder. EDC Erhverv Poul Erik Bech har faciliteret udlejningen af det nye domicil og skal også formidle salget af ejendommen i Aalborg Øst med både kontorpladser og lager/produktion. Domicilet har en fremragende beliggenhed og giver mulighed for yderligere bebyggelse og udstykning.

Efter at have holdt til på Langagervej 1 i Aalborg Øst siden 1989 har Det Nordjyske Mediehus valgt at flytte til centrum lige ved siden af Musikkens Hus i Aalborg Centrum. Martin Sander, kommerciel direktør/CCO i Det Nordjyske Mediehus, fortæller:

“Vi har et par år til at sige farvel til vores nuværende hovedkontor, hvor vi har haft mere end 30 gode år. Vi ser meget frem til en ny start, et nyt sted og i en helt ny, moderne bygning. Der er sket meget udvikling i medieverden siden det nuværende domicil blev opført. Ligesom vi gør nu, har vi i vores mere end 250-årige historie altid ændret os i takt med den generelle udvikling. Nu foregår størstedelen digitalt, og vi får trykt den printede avis i et stærkt samarbejde med en meget kompetent leverandør. Det betyder, at vores domicil med tiden er blevet for stort for os. Der er simpelthen for mange kvadratmeter, som vi ikke får udnyttet.”

“Samtidig er det vigtigt at bemærke, at det i udgangspunktet ikke er en spareøvelse at flytte. Vi har primær fokus på vores egen organisationsudvikling, hvor det er vigtigt for os at skabe rammer i det kommende domicil, som passer til vores nuværende medarbejdere – men også de kommende generationer på arbejdsmarkedet. Vi vil være et stærkt og nytænkende mediehus, som sætter dagsorden, og det skal vores nye lokaler og indretning være med til at understrege. Vi har været glade for vores nuværende lokaler, og det bliver vemodigt at flytte, men vi er 100% sikre på, at en ny virksomhed eller ejer vil få glæde af placeringen, synligheden og mulighederne som de mange kvadratmeter byder.”

Sjældent udbudt og unikt domicil

Det Nordjyske Mediehus’ nuværende kontordomicil og trykkeribygning har et etageareal på 13.870 m2, et kælderareal på 2.695 m² og et grundareal på 78.378 m2 og er sat til salg for 96.000.000 kr. Martin Brasholt Mikkelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, siger:

”Først og fremmest er det en fantastisk beliggenhed med det nye Universitets Hospital og Aalborg Universitet med et udbygget erhvervsområde med boliger, uddannelsesinstitutioner og idræts- og kulturcenteret GIGANTIUM lige om hjørnet. Samtidigt er der få minutters kørsel til motorvej E45. Det er en superspændende ejendom, og det er en type og størrelse ejendom, der meget sjældent udbydes her i området, så det er helt sikkert specielt.”

”Ejendommen er tegnet af arkitekt Jacob Blegvad og er helt særlig og tiltrækker sig meget opmærksomhed, da mange i Aalborg kender bygningen. Den store ejendom har stor eksponering og derudover er der 7.393 m2 kontorplads, 6.477 m² til lager/produktion og en stor grund med masser af parkeringspladser og mulighed for yderligere bebyggelse og udstykning. Det er en virkelig spændende domicilejendom med mange muligheder, så det bliver spændende at se, hvem der får glæde af bygningen fremover,” siger Martin Brasholt Mikkelsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Se sagen her

Martin Brasholt Mikkelsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587576
Mobil: 20671250
E-mail: mbm@edc.dk