Forbrugerne ønsker involvering, underholdning og afstresning: Perler & Pensler åbner i Hillerød med succes og planlægger flere kreative butikker

Keramik- og smykke-caféen Pensler & Perler er åbnet med et nyt spændende koncept i Hillerød. Det kreative værksted og café tapper ind i en trend, hvor forbrugerne i højere grad søger involvering, underholdning og en pause fra hverdagens stress og jag. Udover kaffe, kage og kildevand kan de besøgende således lave deres egen keramik og smykker. EDC Erhverv Poul Erik Bech har udlejet den centralt beliggende butik i Slotsgade i Hillerød og skal finde flere butikker til Perler & Pensler.

I en ny café og kreativt værksted har Pensler & Perler netop åbnet en ny butik på 200 m2 på Slotsgade 50A, ST i Hillerød. De har allerede butik i Helsingør og har yderligere vækstplaner i en række andre byer. Ejer af Pensler & Perler, Louise Schak Dahl, siger:

”Jeg er egentlig ikke selv særlig kreativ, men det er heller ikke så vigtigt. Det var egentlig min datter som fik idéen til vores kreative caféer, som vi startede i Helsingør og nu altså lige har åbnet i Hillerød. I min verden er det vigtigste ikke lige præcis, hvad man er kreativ med. Det vigtigste er at skabe et hyggeligt og afslappende sted til nærvær og en ny måde at være sammen på. Her har vi så valgt, at de besøgende kan male og få brændt forskellige stykker keramik eller lave unikke smykker fra vores perlebar.”

”Vores fokus er altså på at udvikle et koncept om involvering, underholdning, hygge, nærhed og fællesskab, hvor unge som gamle kan være kreative, koble af til et firmaarrangement eller med vennerne, og det er faktisk også mange, der kommer alene ind og maler, laver smykker og drikker en kop kaffe. Det er virkelig en trend i kølvandet på Corona, som vi tapper ind i, og interessen har været overvældende, så kunderne laver keramik, øreringe, armbånd, halskæder, ankelkæder, mavekæder m.m. i stor stil.”

Stor interesse og vækstplaner
I åbningsweekenden alene kom der 200 gæster, uden at Perler & Pensler reklamerede, og der var 500 der likede deres opslag på 12 timer, så der er en stor interesse. Louise Schak Dahl, siger:

”Det er dejligt, hvordan vi er blevet taget imod. Det giver mod på, at vi tør at satse, så vi kan vækste og skalere vores forretning til flere byer. Det har været en rigtig god oplevelse med Jacob Lunding fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har hjulpet med lokalet her i Hillerød, hvilket har forløbet meget fint og tilfredsstillende. Han skal nu hjælpe med at finde nye butikker til os i en række andre byer, så vi glæder os til at fortsætte vores udvikling.”

Trend om forkælelse og involvering
Jacob Lunding, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland siger: ”Det er et spændende koncept, som Pensler & Perler kommer med. Som ejendomsmæglere ser vi pt rigtig mange butikker, der kredser om involvering, afstresning og personlig forkælelse. Om det så er spa, negle, skønhedssalon eller kreative ting med inddragelse af kunderne som forskellige former for smykker, madlavning, kaffebrygning eller flødebollekurser. Det er helt klart en trend, der er meget populær i øjeblikket, hvor kunderne søger noget andet med mindre fart over feltet.”

”Det er dejligt, at Pensler & Perler har haft sådan en god start med mange besøgende. Hillerød er da også inde i en meget positiv udvikling og befolkningstilvæksten er stærkt stigende med en forventning på over 60.000 indbyggere inden 2030, så det er en attraktiv by at drive forretning i. Vi ønsker Pensler & Perler tillykke med de nye lokaler, og vi glæder os til at hjælpe dem med at finde egnede lokaler i en række andre byer herhjemme, hvor vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech er repræsenterede.”

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE
Telefon: 58587854
Mobil: 20207565
E-mail: jal@edc.dk