EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter Research Analyst

Niclas Carsten Holm er netop ansat som Research Analyst i EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor han har været studentermedhjælper i tre år. Han skal fremover styrke og bistå afdelingen med analyser og rådgivning til kunder og samarbejdspartnere.

Researchafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech har de seneste år haft vokseværk. Den øgede bemanding kan især tilskrives efterspørgsel efter afdelingens skræddersyede analyser og markedsindsigter.

“Da jeg startede for tre år siden som studentermedhjælper i researchafdelingen, var vi blot et par stykker ansat. I dag sidder vi 11 mand, som arbejder med målrettet data, og som understøtter vores kunder med skræddersyede analyser, der skaber et stærkt beslutningsgrundlag,” siger Niclas Holm.

Niclas er 33 år og har netop færdiggjort sin kandidat på Syddansk Universitet. Til dagligt bor han på Østerbro med sin kone og 3 børn.

“Med min oparbejdede erfaring, og mit speciale om konsekvenserne af en ændring af boligreguleringslovens paragraf 5.2 for de ældre boligudlejningsejendomme, har jeg et godt kendskab til ejendomsbranchen, og hvad der rører sig inden for feltet. Jeg ser frem til at arbejde målrettet for hele tiden at optimere den værdi, vi skaber for vores kunder, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte min daglige gang i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed.”

Læs mere om researchafdelingen her