EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter tung profil fra Danske Bank som Head of Capital Markets

Flemming Buhl bliver fra 1. november 2020 Head of Capital Markets i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Han kommer fra en stilling som Real Estate Director i Danske Bank, hvor han har været i knap 35 år.

Poul Erik Bech siger: “Vi er rigtig glade for, at vi har landet en tung profil, som Flemming Buhl, der bliver partner og medejer. Ligesom vi oprettede vores internationale afdeling for 1¼ år siden, som en selvstændig og dedikeret afdeling, som har været en stor succes, så udskiller vi nu vores større transaktioner i en særskilt Capital Markets afdeling. Det gør vi for at strømline arbejdet og fokusere yderligere på vores voksende Capital Markets-område, og vi ser et stort potentiale med Flemming Buhl i spidsen i tæt sammen med vores 18 erhvervscentre.”

Flemming Buhl siger: “Jeg glæder mig rigtig meget til at videreudvikle EDC Erhverv Poul Erik Bechs Capital Markets-område. De sidste 20 år har jeg arbejdet med opbygning og udvikling af en væsentlig ejendomsportefølje. Jeg har gennemført et betydeligt antal ejendomstransaktioner, due diligence processer, forhandlinger på både købs- og salgssiden. Med min robuste finansielle viden, min erfaring med ejendomstransaktioner og mit brede netværk, så er jeg sikker på, at vi kan styrke området Capital Markets yderligere. Det bliver spændende, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med EDC Erhvervs nye indsatsområde i samarbejde med EDC motoren og de mange dygtige erhvervsmæglere.”

Flemming Buhl var direktør i Danske Leasing A/S og Real Estate Director i Danske Banks leasingselskab som ansvarlig for salg og køb af erhvervsejendomme med en samlet ejendomsportefølje på 6 mia. kr. Han bliver nu en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med 62 boligbutikker og 18 erhvervscentre og over 600 medarbejdere.

Flemming Buhl

Head of Capital Markets, MSc Finance
Telefon: 58588724
Mobil: 20753802
E-mail: flb@edc.dk