EDC Erhverv Poul Erik Bech hyrer ny analysechef

For at efterkomme et øget behov for analyser og markedsindsigter har EDC Erhverv Poul Erik Bech ansat en ny Head of Research, som skal sætte den strategiske retning for virksomhedens analyseafdeling.

Joseph Alberti er tilrådt som ny Head of Research i en afdeling, der i forvejen består af 9 mand. Han er uddannet cand.polit og kommer fra en stilling som Associate hos Colliers i København.

”Vi har over de seneste år arbejdet målrettet med data, for at kunne understøtte kundernes øgede behov for skræddersyede analyser til at understøtte deres beslutningsprocesser. Vi har i dag meget omfattende databaser, der kan underbygge vores mægleres viden om markedet. Vi har ansat Joseph, der har de rette kompetencer til yderligere at løfte vores nuværende produkter, ved at kombinere databasernes indhold på nye måder. Desuden skal Joseph være med til at sikre vort digitale lederskab i branchen ” fortæller Poul Erik Bech om baggrunden for ansættelsen.

Joseph Alberti er 35 år, og kommer oprindeligt fra Canada, men har siden han var 10 år boet i Danmark. Til dagligt bor han på Amager med kone og to børn.

”Med mit branchekendskab kan jeg være med til at styrke EDC Erhverv Poul Erik Bechs rådgivningsydelser indenfor research og analyse samt det internationale forretningsområde. Jeg ser frem til at dykke ned i de nuværende produkter og se på hvordan vi kan skabe endnu mere værdi for vores kunder,” udtaler Joseph Alberti.