EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding får Børsen Gazelle for 2. år i træk

Kolding-afdelingen er blandt de 1999 virksomheder, som Børsen i 2017 har udnævnt som gazellevirksomhed. Det er 2. år i træk at de modtager udnævnelsen.

”Det er en kombination af, at vi har været skarpe på prissætningen i forhold til at gøre sælger tilfreds og samtidigt ramme et niveau, hvor virksomhederne vil være med – og så det faktum, at vi har et helt fantastisk team af medarbejdere, som har ydet en fantastisk indsats i 2017,” fortæller John Vogt som er erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding. Han henviser også til, at markedet i Kolding er godt netop nu.

”Finanskrisen er ovre, virksomhederne udvider og flere aktører investerer i ejendomme. Vort gode resultat skal derfor også ses i lyset af, at markedet generelt er i vækst. Det, der gør forskellen, er at vi har været gode til at følge vore kunders salg og udlejninger helt til dørs,” fortæller John Vogt.

Temaet i Kolding består, udover John Vogt, af Frederik Kjer, Sine Lindberg, Marianne Bering og Wencke Mørck Sørensen. Det er teamets samlede indsats, der har gjort forskellen, lyder meldingen.

”At vi for 2. år i træk modtager udnævnelsen vidner om, at vi må gøre noget rigtigt. Både i forhold til hvordan vi servicerer vore kunder, men også i forhold til hvordan vi sammen har fået alle enderne til at mødes og sikre glade og tilfredse kunder,” slutter John Vogt.