EDC Poul Erik Bech køber boligbutikken Boligkompagniet i Roskilde

EDC Poul Erik Bech Roskilde flyttede i begyndelsen af året ind i nye lokaler på Støden 9 i Roskilde, hvor både erhvervs- og boligafdelingerne nu sidder sammen. Fra 1. november 2022 har de fået selskab af medarbejderne fra Boligkompagniet Roskilde, som er blevet opkøbt af EDC Poul Erik Bech. Hovedejeren har valgt at sælge for at fokusere på sin virksomhed Ball Original, der sælger det relancerede tøjmærke Ball, der var et stort hit i 1980'erne.

Poul Erik Bech har på 44 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 19 erhvervscentre, mere end 75 boligbutikker og 650 medarbejdere. Nu bliver boligbutikken i Roskilde endnu større, når Boligkompagniet i Roskilde bliver en del af butikken fra 1. november 2022.

Poul Erik Bech siger: “Vi har en ambition om at blive den største mægler i de byer, hvor vi er repræsenterede. Så da muligheden opstod med at købe Boligkompagniet i Roskilde var det en oplagt mulighed for os, da de står stærkt lokalt med en række dygtige og kompetente mæglere. Det betyder, at vores boligbutik i Roskilde nu får et betydeligt løft.”

“Vi er flyttet til nye lokaler i Roskilde, hvor vores erhvervs- og boligafdeling nu sidder sammen, hvilket har givet vækst for begge afdelinger. Det betyder, at vi har en nyrenoveret og velplaceret butik, hvor vi havde gjort plads til fremtidig vækst. At vi allerede nu kan fylde lokalerne med nye medarbejdere før planen, er selvfølgelig kun positivt. Vi glæder os således til at byde de nye medarbejdere velkommen, så vi kan servicere endnu flere kunder i Roskilde og omegn.”

Fra hobbyprojekt til salgssucces
Den primære indehaver af Boligkompagniet Roskilde, Tobias Edlev Nielsen, siger om beslutningen om at sælge: “Min kæreste startede virksomheden Ball Original, der forhandler det relancerede 80’er-tøjmærkebrand “Ball”, som et hobbyprojekt for tre år siden. Vi sælger nu 200.000 Ball-sweatshirts om året i 600 butikker i 9 lande, så tøjvirksomheden er noget overraskende blevet større end mæglerbutikken. Det er gået stærkt, og det har været alt for tidskrævende at drive begge butikker. Derfor har jeg nu valgt at sælge Boligkompagniet i Roskilde til EDC Poul Erik Bech for at fokusere min tid på én virksomhed.”

“Det er selvfølgeligt vemodigt at sælge det, jeg har været med til at opbygge de seneste 6 år, hvor vi er blevet en af de bedst sælgende ejendomsmæglere i Roskilde, og vi har vundet Børsens Gazelle pris i både 2020 og 2021. Det er et fantastisk hold med dygtige medarbejdere, der alle er lokale ejendomsmæglere, der bor i og kender byen. Men der er simpelthen ikke nok timer i døgnet til at fokusere på begge virksomheder, så selvom det er vemodigt, glæder jeg mig alligevel til at give medarbejderne et kæmpe kram og ønske dem held og lykke, så jeg selv fremover kun skal fokusere på min tøjvirksomhed.”

Roskildes største
Tobias Edlev Nielsen kender nogle måske fra TV3-programmet ‘Boligkøb i blinde’, hvor han hjælper deltagerne med at købe bolig, uden de selv vælger boligen. Fra den 9. november 2022 kommer 5 nye afsnit på skærmen, og han har også lavet en aftale om at deltage i næste sæson. Om baggrunden for at sælge til EDC Poul Erik Bech siger han:

“For mig har det været oplagt at sælge til EDC Poul Erik Bech, da Poul Erik har en ekspansiv vækststrategi og ejer af Danmarks største mæglervirksomhed. Derfor er jeg sikker på, at mine medarbejdere kommer i rigtig gode hænder, og det bliver selvfølgelig spændende for alle at blive en del af Roskildes største ejendomsmæglervirksomhed.”

Frederik Bøgeskov og Oscar Duvill fortsætter som partnere i EDC Poul Erik Bech, Roskilde og skal altså fremover styre en boligbutik med 10 medarbejdere, mens Kasper Poulsen fra Boligkompagniet fortsætter som associeret partner i den nye butik.

 

 

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk