EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus ansætter projektsalgschef

Anders Brødsted Thostrup er ansat som projektsalgschef i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus den 1. juni 2021. Han kommer fra en stilling som butikschef for Home Højbjerg. Tidligere har han også været hos Nordicals og Nybolig og har mere end 22 års erfaring i mæglerbranchen.

Anders Brødsted Thostrup har arbejdet som både bolig- og erhvervsmægler inden for salg, vurdering og udlejning af projektboliger i Aarhus og Østjylland og har et omfattende kendskab til projektboligmarkedet.  Han er nu ansat som projektsalgschef i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, hvor han skal sikre, at alle de professionelle projektkunder og investorer får eksekveret salgs- og udlejningsprojekter i tæt samarbejde med EDC’s mange boligbutikker. Samtidigt skal han holde en tæt dialog med investorer, developere og ejendomsudviklere om fremtidige og igangværende boligprojekter i hele Jylland og Fyn.

Han siger: ”Det er med stor ydmyghed og glæde, at jeg er inviteret med ombord som projektsalgschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. EDC henvendte sig med muligheden for, at jeg kunne arbejde med projektsalg og udlejning. Samtidigt er det et område, som jeg virkelig syntes, er spændende og brænder for. Jeg glæder mig meget til arbejde hos EDC Poul Erik Bech som helt klart er én stærk spiller inden for projektmarkedet, men også styrke en allerede blomstrende projektafdeling som har et fantastisk godt mæglerteam.”

Anders Brødsted Thostrup har i fem år siddet i bestyrelsen for Dansk Ejendomsmæglerforening, hvor han arbejdede på at holde alle mæglerne i Østjylland opdateret på lovgivning, og hvilken fremtid ejendomsmæglerne kigger ind i. Ligeledes var han også med til at arrangere sociale arrangementer for kredsen. Dertil har han i godt et år været igangsætter og formand for en nystartet netværksgruppe for mæglere under 40 år. Om stillingen som projektsalgschef siger han:

”Jeg er rigtig glad for at starte og komme godt i gang med opgaverne, hvor jeg bl.a. træder ind som chef for et udlejnings- og salgsteam med tre medarbejdere, som allerede varetager udlejning og salg af mellem 500-550 boliger årligt i vores markedsområde. EDC Poul Erik Bech står stærkt i markedet og er en veletableret mæglervirksomhed, der afspejler de samme kerneværdier, som jeg har i mit DNA – nemlig flid, etik og godt købmandskab. Jeg kommer med masser af energi, erfaring og sejrsvilje, som jeg vil bruge til at styre, optimere og effektivisere projekterne, så de kommer i mål, så vi er kundernes foretrukne mægler.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere. EDC Projekt Poul Erik Bech er specialister i projektsalg, udlejning og salg af investeringsejendomme og har projektafdelinger i både København og Aarhus.