Få fat i de første boliger i Aalborgs nye, grønne bydel

De første ca. 60 af de i alt 427 boliger i Aalborgs nye bydel, Sofiendalen, bliver søndag d. 12. maj lanceret for interesserede lejere. De kommende beboere kan se frem til funktionelle kvalitetsboliger med en unik beliggenhed.

Sofiendalen er Aalborgs nye bydel i Sofiendal Enge, som ligger få kilometer fra Aalborg Centrum, men samtidigt midt i naturen. Byggeriet bliver omgivet af rekreative områder, som skaber luft mellem boligerne og trækker naturen helt tæt på. Denne kombination er unik i Aalborg, fortæller Claus Jørgensen, der er investeringsdirektør i PenSam, der står bag byggeriet.

”Vi vil gerne skabe et grønt område, som giver beboerne en unik mulighed for at bo midt i naturen – og samtidigt helt tæt på centrum,” fortæller han og forklarer, at man har valgt at investere i høj kvalitet og med stort fokus på at sikre herlighedsværdien i boligerne og området.

”Blandt andet er der egen altan, terrasse eller tagterrasse til alle boliger, alle boliger er udstyret med hårde hvidevarer, og der er carport tilknyttet størstedelen af boligerne. Der er tænkt på detaljerne, som gør det nemt at flytte ind og så man sikrer de kvaliteter, som gør boligen god at bo i. Det var vigtigt for os, at hver bolig har et privat uderum samtidigt med, at man kan benytte de indbydende fællesarealer, vi etablerer,” fortæller Claus Jørgensen.

Første etape ligger i første række ud til den smukke natur

Alle boligerne ligger med naturen lige udenfor døren og består af både lejligheder og rækkehuse, som går fra 2- til 6-værelses enheder. Det sikrer et udbud, som matcher ethvert behov, fortæller Claus Nygaard Jensen, partner i EDC Poul Erik Bech Aalborg, der er ansvarlige for udlejningen.

”Der er både mindre boliger til studerende, singler eller seniorer, og så vil jeg gerne fremhæve, at vi her har boliger på op til 151 kvm, hvilket passer til den moderne familie, som værdsætter naturen, men som ikke vil for langt væk fra byen,” fortæller han. Han fortæller desuden, at der i byggeriet er tænkt miljøbevidst og at der blandt andet på P-pladserne er forberedt til installation af ladeplads til el-biler og hybridbiler. Lejen er sat attraktivt og starter fra 8.500 kr.

”De ting, jeg vil fremhæve ved boligerne er det helt fantastiske lysindfald, den gode rummelighed grundet loftshøjden, den smukke udsigt og ikke mindst, at man har valgt at have fokus på kvalitetsmaterialer, så standarden er højere end den gennemsnitlige lejebolig. Man får virkelig en god bolig for pengene her,” slutter Claus Nygaard Jensen fra EDC Poul Erik Bech i Aalborg.

Åbent Hus afholdes hver søndag kl. 12-13 på adressen Anna Anchers Vej 366, 368 og 370, Aalborg SV. Her kan interesserede se prøveboligerne, stille spørgsmål og sikre sig deres nye drømmebolig.

Se mere på Sofiendalen.dk