Helle Nielsen Ziersen fejrer 60-års fødselsdag og 40 år med erhvervsejendomme

Partner og Head of EDC International Poul Erik Bech, Helle Nielsen Ziersen, fylder 60 år den 31. december 2022 og kan samtidigt fejre 40 år i erhvervsejendomsbranchen.

Helle Nielsen Ziersen er uddannet ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Hun har de seneste knap 13 år arbejdet i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Her har hun siden 2019 været partner og Head of EDC International Poul Erik Bech, som er en dedikeret, international afdeling, der blev oprettet for udelukkende at servicere internationale investorer og virksomheder i Danmark samt danske virksomheder, der ønsker at købe, sælge eller udleje fast ejendom i udlandet.

Hun siger: ”Jeg føler mig utrolig privilegeret, når jeg hver dag kan stå op og glæde mig til dagen. Så ved jeg med sikkerhed, at jeg har valgt det rigtige erhverv. Der har været masser af udfordringer igennem 40 år på ejendomsmarkedet, og jeg har været utrolig privilegeret at møde engagerede og dygtige kunder, kolleger og forretningsforbindelser, der brænder for det, de vil og tror på.”

”Ejendomsbranchen herhjemme er en lille branche, og man står hver eneste dag på mål for, hvem man er, og hvad man står for. Der sker meget gennem 40 år i ejendomsbranchen, og jeg har altid følt en forpligtelse til at dygtiggøre mig, men også en forpligtigelse til at give det videre.”

Om fremtiden siger hun: ”Jeg er på ingen måde på vej på pension i hvert fald ikke de kommende 10 år. Jeg føler stadig, jeg har masser at byde ind med, det er stadig sjovt, spændende og udfordrende at gå på arbejde, og der er således masser af internationale sager, der skal løses endnu. Jeg er så privilegeret at arbejde med det, der interesserer mig, så dagene bliver let lange. Men det er egentlig først, når ens egen ægtefælle og børn lægger samme engagement for dagen, og jeg begynder, at synes, de arbejder for meget.”

Helle Nielsen Ziersen kommer, da heller ikke sovende til succesen. Den internationale afdeling i EDC Poul Erik Bech kommer i 2022 til at vækste med knap 60% i omsætning i forhold til året før.

Ejendomsfamilie
Privat kan Helle Nielsen Ziersen også altid diskutere ejendomme, da den nære familie arbejder med forskellige aspekter af erhvervet. Hendes mand Flemming Ziersen er således formand i MT Højgaard, datter Suzan er i Stat- & Gældsstyrelsen og datter Malou er kundechef i CEJ Ejendomsadministration.

Om at runde et skarpt hjørne siger hun: ”At blive 60 betyder, at jeg nogle gange kigger mig undrende i spejlet, og faktisk er jeg med familien kommet frem til, at det faktisk er ok at beslutte, at en arbejdsuge ikke nødvendigvis altid skal være 60 timer. Jeg har således lovet min familie, at jeg i 2023 holder de fem ugers ferie uden at have en pc i den ene hånd og en mobiltelefon i den anden. Men det betyder ikke, at jeg på nogen måde er på vej på pension. Jeg glæder mig fortsat til at gå på arbejde hver dag.”

Udover uddannelsen som ejendomsmægler har hun suppleret med en Business Law Manager uddannelse og en coachuddannelse. Coaching blev et supplement for at give glæden ved sit arbejde videre og inspirere medarbejdere gennem livet til at kunne performe bedst muligt. Som leder er det vigtigt at være der for sine medarbejdere, når de har behov for det og sørge for, at de får feedback og ros for deres arbejde.

Helle Nielsen Ziersen

Partner, Director, Head of International Relations, MRICS, MDE
Telefon: 58588717
Mobil: 40999946
E-mail: hni@edc.dk