Hotel og konferencecenter i midten af Danmark sat til salg for 110 mio. kr.

Det tidligere Comwell Grand Park Hotel i Korsør er sat til salg. Hotel- og konferencecenteret ligger tæt på Vestmotorvejen og Storebæltsbroen og rummer knap 10.000 m², som fordeler sig på 134 værelser, konferencelokaler, mødelokaler, restaurant med industrikøkken, spaområde og en ældre og to bygninger, der tidligere har været en del af Taarnborg Gods. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af hotel- og konferencecenteret til en pris på 110 mio. kr.

På årets sidste dag i 2021 overtog fagforbundet 3F det tidligere Comwell Grand Park Hotel i Korsør. Planen med ejendommen på Ørnumsvej 6 på i alt 9.715 m² var at skabe en ny forbundsskole, som efter planen skulle åbne i år. Men efter at være gået i gang med projektet har planerne ændret sig. Derfor er det store hotel- og konferencecenter sat til salg, fortæller Henrik Voelsberg, driftschef hos 3F:

“Vi købte hotel- og konferencecenteret i Korsør for at skabe en ny forbundsskole for vores medlemmer. Men vi må erkende, at matchet ikke var det rigtige. Det krævede ganske simpelt en mere omfattende renovering end først antaget. Samtidig ville det være synd at lave alt for meget om og begynde at rive bygningerne ned, når de faktisk er utrolig velholdte og egner sig perfekt til at være et hotel- og konkurrencecenter. Derfor har vi droppet projektet om en forbundsskole og besluttet os for at sælge ejendommen igen.”

Han fortsætter: “Vi har renoveret to af værelserne og givet dem en makeover. Det kan evt. give anledning til at fortsætte i samme stil med de resterende værelser og gøre hotel- og konferencecenteret endnu mere lækkert, end det er i forvejen. Vi håber, at en ny køber kan se det store potentiale, som vi så for et par år siden, og vil genåbne hotel- og konferencecenteret, som det fortjener.”

Ideel placering midt i Danmark
Hotel- og konferencecenteret ligger godt placereret i Korsør, der giver mulighed for både at udforske lokale seværdigheder og opleve naturen med maleriske landskaber og smukke kystlinjer. Thomas Hansen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland, fortæller:

“Hotel- og konferencecenteret egner sig til både forretnings- og fritidsrejsende. Den smukke natur i området egner sig perfekt til vandreture, cykelture og andre udendørsaktiviteter. Samtidig er hotellet ideelt beliggende tæt på Storebæltsbroen og Vestmotorvejen, der giver nem adgang til både hovedstadsområdet og vest over mod Fyn og Jylland. Dermed egner hotel- og konferencecenteret sig også rigtig godt til virksomheder, der skal afholde teambuilding eller andre arrangementer.”

“Hotellet ligger lige ved siden af en af Danmarks smukkeste golfbaner, så dermed kan man også tiltrække golfentusiaster. Der er også fine spa-forhold, så det er et hotel- og konferencecenter, som kan det hele, og som henvender sig til mange forskellige typer gæster. Dansk turisme har oplevet et boom i tiden efter corona med rekordmange overnatninger i 2023. Det smitter af på investeringslysten, hvor vi oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksusbadehotel. Det har resulteret i, at vi har oprettet en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet,” siger Thomas Hansen.

Erfaring med hoteller
Det er også årsagen til, at Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed skal formidle salget af det tidligere Comwell Hotel, fortæller Henrik Voelsberg, 3F: “Vi har valgt EDC Poul Erik Bech, da de er store på hotelområdet og har erfaring med at sælge hoteller. Når et stort hotel skal sælges, er det måske ikke nødvendigvis en avisannonce, der hjælper, men i langt højere grad skal netværk i hotelbranchen, og der har EDC Erhverv de rette kompetencer til at hjælpe os med salget af hotel- og konferencecenteret i Korsør.”

Læs mere om hotellet

Thomas Hansen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587558
Mobil: 40324426
E-mail: thh@edc.dk