Salling Group udlejer unik lager- og produktionsejendom på 13.669 m² i Ishøj

Efter Føtex besluttede at lukke hjemmelevering ned tidligere på året, har Salling Group valgt at sætte Industribuen 2 i Ishøj til udlejning. Ejendommen er fordelt på en stor lagerdel på 13.105 m² med højt til loftet og en velindrettet kontor- og administrationsdel på 564 m². Kronen på værket er den centrale og sublime beliggenhed i det eftertragtede industriområde i Ishøj. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at formidle udlejningen af lager- og produktionsejendommen.

På Industribuen 2 i Ishøj er der nu mulighed for at leje sig ind i et stort lager- og produktionslejemål. Lejemålet er ejet af Salling Group, der tidligere har benyttet ejendommen som base for Føtex Hjemmeleveringstilbud. Ejendomschef i Salling Group, Kim Fuglsang, siger:

”I begyndelsen af året lukkede Føtex HD – hjemmelevering til supermarkedets kunder. Omstruktureringen betød, at vi stod med ejendommen på Industribuen 2, som skulle tjene et nyt formål. Efter flere overvejelser har vi fundet det mest fornuftigt at holde ejendommen i vores portefølje og leje den ud. Derfor har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået opgaven, da vi har et langt og godt samarbejde med dem.”

Ekstraordinær beliggenhed
Lejemålet er placeret på Industribuen i Ishøj, der er en eftertragtet erhvervspark, som er kendt for at huse mange kompetente virksomheder og spænder over forskellige brancher og industrier.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, skal formidle udlejningen af ejendommen. Han siger: ”Et af lejemålets største aktiver er dens sublime beliggenhed, der nærmest ikke fås meget bedre. Det er et driftigt erhvervsområde i Ishøj med mange kompetente naboer og gode transportmuligheder tæt på København, Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen.”

”Den højloftede lagerdel vil være eftertragtet for mange virksomheder. Den er fordelt med 7.099 m² højloftet (10,0 meter) lager, heraf 2.897 m² med køl, 5.503 m² (5,5 meter) lager, heraf 1.600 m² med køl, 221 m² frost og 277 m² lavloftet lager under administration. Lageret er forsynet med sprinkling og opvarmes med kalorifere (fjernvarme). Lagerdelen har 6 porte med ramper på den side med 5,5 meter til loftet og har 33 porte med ramper til varevogne på den side med 10,0 meter til loftet.”

Kontordel i New-Yorker stil
Thomas Rudlang siger om kontordelen: ”Kontorerne er indrettet som New-Yorker kontor med højt til rå lofter og glasvægge. De er beliggende på 1. og 2. sal med 282 m² på hver etage. 1. sal er indrettet med køkken med spiseplads, storrumskontor, 3 mindre kontorer/mødelokaler, 2 toiletter, handicaptoilet, serverrum og rengøringsrum. 2. salen er indrettet med herre- og dameomklædning samt personelevator.”

”Desuden er der ca. 9.500 m² udenomsareal til oplag og parkering, og så er der også mulighed for at leje 273, 426 eller 700 m² kontor i nærtliggende bygning. Vi ser frem til at hjælpe kunden med at finde den rette lejer, og der er stadig rigtig stor efterspørgsel i markedet efter denne type lager- og produktionsejendom.”

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk