Udlejningsfirma med fest og farver flytter ind i attraktivt industriområde i Roskilde

En 3.927 m² stor lager- og produktionsejendom på Egegårdsvej i Gadstrup er netop udlejet til virksomheden FSU A/S, der grundet en imponerende vækstrejse nu flytter sine aktiviteter fra det nuværende domicil i Brøndby og ud til den veldisponerede ejendom i Gadstrup i Roskilde. EDC Erhverv Poul Erik Bech solgte ejendommen til Tristan Capital Partners og Catella i 2022, og EDC har nu også stået for opgaven med at finde en ny lejer til ejendommen.

En lager- og produktionsejendom på Egegårdsvej 9 med et grundareal på hele 16.400 m2, består af to bygninger og har flere gode faciliteter. Netop de gode faciliteter gjorde udslaget for den nye lejer:

”Vi har længe ledt efter den rigtige lagerejendom for os med gode inden- og udendørsarealer, som vi kan udnytte. Det har vist sig at være sværere end som så, så det er fantastisk, at vi nu har skrevet under på en lang, 10-årig kontrakt, der binder os til en sublim ejendom, som har præcis de faciliteter, vi har behov for,” siger Cliff Skøtt, adm. direktør for FSU A/S.

FSU A/S er en dansk ejet virksomhed fra 1952, som er gået fra at udleje babyudstyr, kravlegårde og campinggrej til at være ledende udlejer og totalleverandør af service og udstyr til fester og større events i hele landet. De tilbyder levering, opstilling af service og udstyr til fest og event med op til +10.000 spisende gæster, og så pakker de det hele sammen igen, når festen er slut.

Cliff Skøtt fortsætter: ”Med denne ejendom går vi fra at have 2.600 m2 i vores forhenværende base i Brøndby til nu at have næsten 4.000 m2 plus udendørsarealer, der kan tilbygges med tiden. Så faciliteterne er gode nu, men der er også fleksibilitet til, at vi kan udvikle os yderligere. Det betyder meget ift. at kunne fremtidssikre og fortsætte vores vækstrejse og optimere drift og flowet på vores lager.”

Et stærkt og fleksibelt samarbejde
Ejendommen er placeret i et yderst attraktivt erhvervsområde i Roskilde, hvorfra motorvejsnet og offentlig transport findes tæt på. Med en Loftshøjde på 8-10 meter, kontorareal og moderne mødefaciliteter har den landsdækkende serviceudlejer optimale forudsætninger for at fortsætte sin positive udvikling:

”Det har taget noget tid at få det hele på plads, men det er jo også en stor kontrakt, hvor der er mange ting, der skal være styr på. Udlejer har dog været meget fleksible, og vi har haft en god og professionel dialog med dem og EDC Poul Erik Bech hele vejen igennem. Det har være en positiv proces, der i sidste ende betyder, at vi allerede fra den 3. april 2023 kan drifte fra vores nye hjem på Egegårdsvej 9 i Gadstrup. Og det glæder vi os meget til,” siger Cliff Skøtt.

Catella tildelte EDC Poul Erik Bech udlejningsopgaven på vegne af Tristan Capital Partners. Lars Winther, Director, Head of Asset Management i Catella, siger: “Vi har oplevet FSU som en meget professional forhandlingspartner og er meget glade for at få dem som lejer til hele ejendommen på en lang kontrakt, der er værdifuld for begge parter. Lige nu er vi i gang med at indrette ejendommen, så den passer til FSU’s ønsker og behov. Vi ser frem til at overdrage den ombyggede ejendom til FSU og et godt langvarigt samarbejde fremover. Vi har været glade for samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech og Kenneth Wagner, der har været professionelle og kompetente hele forløbet igennem.”

Kenneth Wagner, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, har formidlet udlejningen af ejendommen. Han siger: ”Vi er glade for at have bistået kunden med en vellykket udlejning, hvor alle parter kan gå fra forhandlingsbordet med et smil. Ejendommen er beliggende i et yderst attraktivt erhvervsområde og er udført i gode materialer, mens alle faciliteter og arealer er i topklasse. Det er en imponerende lager- og produktionsejendom, som vi er meget tilfredse med at have fundet en ny lejer til. Vi ønsker Tristan Capital Partners, Catella og FSU A/S alt held og lykke i fremtiden og tak for et rigtig godt samarbejde.”

Læs mere om Fyns Serviceudlejning.

Kenneth Wagner

Partner, erhverv, valuar, MDE
Telefon: 58587548
Mobil: 30381028
E-mail: kew@edc.dk