Trekløveren i Gartnerbyen i Odense solgt for trecifret millionbeløb

Entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S har netop solgt Trekløveren, der består af tre punkthusejendomme med 89 familieboliger i Gartnerbyen i Odense til Industriens Pension. Trekløveren er solgt for et trecifret millionbeløb, og projektet er en del af det enorme projekt Gartnerbyen på i alt 133.000 m2, der er et af de største byudviklingsprojekter i det centrale Odense nogensinde. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af det bæredygtige projekt, som går i jorden i maj 2022 og som er indflytningsklar i 2023.

Tre punkthusbygninger i Gartnerbyen kaldet Trekløveren på den tidligere GASA-grund er netop solgt til Industriens Pension. Sælger er H. Skjøde Knudsen, hvor adm. direktør Allan Nielsen siger:

”Vi er glade for, at vi netop har solgt det spændende projekt Trekløveren i Gartnerbyen i Odense til Industriens Pension, og EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget. Med ca. 1.950 boliger til mere end 3.000 mennesker er det samlede Gartnerbyen et af de største byudviklingsprojekter i det centrale Odense nogensinde. Salget af Trekløveren betyder, at vi er kommet langt i det samlede salg af vores udviklingsplan for Gartnerbyen, hvor vi nu har 4 projekter tilbage på 30.000 m2 ud af de i alt 140.000 etage m2, som hele Gartnerbyen kommer til at fylde. Trekløveren forventes at have første spadestik primo maj 2022, og det bæredygtige byggeri vil stå indflytningsklar i august 2023.”

Trekløveren: Gartnerbyens ansigt udadtil

Trekløveren bliver meget synlig i den nye bydel i Odense og bliver Gartnerbyens ansigt udadtil, da det er her selve indgangen til det store område kommer til at være. Trekløveren forventes at blive bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld, så byggeriet skal leve op til høje krav om bl.a. miljømæssig bæredygtighed. Søren Tang Kristensen, ejendomschef i Industriens Pension, siger:

”Vi har valgt at investere i Trekløveren, da det er et spændende og velgennemtænkt lejeboligprojekt med fokus på bæredygtighed og det moderne byliv. Vi forventer, at der vil være stor efterspørgsel på lejeboligerne, da de ligger i et attraktivt grønt byområde med god infrastruktur. Beliggenheden er interessant for mange, da Trekløveren ligger tæt på byens mange tilbud i form af shopping, letbane, kultur, natur, skoler og motorvej. Så vi glæder os til, at projektet vil tage form, og vi kan byde 89 familier velkommen.”

Hjørneboliger med gode lysforhold

Michael Thulstrup storkundechef, EDC Erhverv Poul Erik Bech siger om det spændende investeringsprojekt, der indeholder 2- og 3-værelses lejligheder med et samlet boligareal på 6.432 m²:

”Trekløveren bliver opbygget som punkthuse i tre bygninger alle med elevator. Det er et anderledes byggeri end de andre ejendomme i Gartnerbyen. Gartnerbyen har både familieboliger, ungdomsboliger, seniorboliger, private ejer- og lejeboliger samt almene boliger. Selve udformningen af de tre punkthuse betyder, at alle 89 familieboliger kommer til at være hjørneboliger, og dermed får alle lejligheder særdeles gode lysforhold med godt indendørs miljø. Lejlighederne får hver 9 m2 altan, hvor de andre byggerier har almindelige altaner på 6-7 m2. Det har været et spændende projekt at finde en investor til, og vi ønsker H. Skjøde Knudsen A/S og Industriens Pension tillykke med handlen.”

Michael Thulstrup har i salgsprocessen arbejdet tæt sammen med Flemming Buhl, Head of Capital Markets, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Tonny Broberg, Projektchef, EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus.

FAKTA OM TREKLØVEREN

  • 3 bygninger med 2- & 3-værelses boliger
  • 89 boliger i alt med samlet bygningsareal på 6.432 m²
  • Forventes at blive bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld
  • Boliger i stueplan har egen terrasse og alle boliger fra 1.-7. sal har egen altan
  • Elevator i bygningen
  • Rekreativt område i hyggeligt gårdmiljø
  • Nemme tilkørselsforhold

Flemming Buhl

Head of Capital Markets, MSc Finance
Telefon: 58588724
Mobil: 20753802
E-mail: flb@edc.dk

Tonny Broberg

Projektchef
Telefon: 58587848
Mobil: 23118757
E-mail: tobr@edc.dk