Kopenhagen Fur sætter elegant designcenter til salg for 75 mio. kr.

Hansens Palæ er i særklasse et helt unikt domicil i hjertet af København på hjørnet af Bredgade og Fredericiagade med Marmorkirken, Amalienborg og metroen som naboer. Verdens største minkauktionshus Kopenhagen Fur sætter nu deres smukke inspirations- og designcenter på 1.482 m² til salg for 75 mio. kr. gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Danmark er verdens største producent af minkskind med en årlig produktion på omkring 12-13 mio. skind. Det andelsejede pelsauktionshus, Kopenhagen Fur, er verdens største med en førende markedsandel på auktionsmarkedet for pelsskind og omsatte for 5,2 mia. kr. og solgte 24,8 mio. minkskind i 2018/19. Adm. direktør i Kopenhagen Fur, Jesper Lauge Christensen, siger:

”Det bliver da lidt vemodigt at flytte vores flotte inspirations- og designcenter i hjertet af København. Vi har haft bygningen siden 2014, hvor vi fuldstændig gennemrenoverede den, og vi har haft meget stor glæde af de virkelig smukke lokaler med en masse besøgende fra både danske, men især udenlandske opkøbere, designere og branchefolk fra Kina, Rusland, Korea, Europa og Nordamerika. Men vi bliver hele tiden mere internationale og gennemgår lidt af et paradigmeskift, da det bliver hyppigere og hyppigere, at kunderne ikke har tid til at besøge os her i Købehavn. Vi tager derfor i langt højere grad ud og besøger vores kunder.”

”Vi har fx oprettet et besøgscenter i Beijing i Kina, hvor vi også holder topprofessionelle webinarer for vores mange internationale kunder, hvor Kina digitalt er meget længere fremme. Det giver en god dialog, og vi har succes med at komme tættere på kunderne, så tiden er løbet lidt fra os ved at have et stort design- og besøgscenter i København. Vi flytter foreløbig en del af designcenteret til vores hovedkontor i Glostrup, så vi beholder vores dygtige designere og kreative kræfter, men vi skal i langt højere grad endnu tættere på kunderne og gøre det nemt for dem ved at komme til dem, så det er baggrunden for, at vi har valgt at sælge den spektakulære bygning.”’

Ekstraordinær ejendom med historisk vingesus

Thor Heltborg, direktør for koncernkunder i EDC Erhverv Poul Erik Bech, formidler salget af bygningen. Han siger: ”Det er i særklasse et helt unikt domicil på 1.482 m² med et historisk vingesus, som kan bruges til yderst indbydende kontorer og andre erhvervsformål. Det indbyder i den grad til at tænke kreativt og invitere kunder på enestående oplevelser, som Kopenhagen Fur gør i dag, så det er ideelt til virksomheder med mange besøgende. Bygningen er i særdeles høj standard med fire varierende etager med en attraktiv beliggenhed med Marmorkirken, Amalienborg og metro lige om hjørnet.” Ejendommen er beliggende på Fredericiagade 21 og er en hjørneejendom opført i senklassisk stil. Ejendommen går under navnet Hansens Palæ, da den i 1835 blev opført for grosserer og politiker Andreas N. Hansen. Den er tegnet af kongelig hofbygmester Jørgen Hansen, og i 1936 restaureret af arkitekt Mogens Tøgern. Thor Heltborg, EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

”Bygningen er særdeles velholdt med en flot, hvidmalet facade med afdæmpede senklassiske detaljer såsom etageadskillende bånd og bryn over førsteetagens vinduer og et smukt og ekstravagant indgangsparti. Indvendig er den gennemrenoveret i 2014 og hovedtrappen er præget af ældre udsmykning med helpaneler, loftgesimser, friser, stukkatur og blyindfattede ruder med sandblæste farvede motiver. Blot for at nævne nogle af de historiske detaljer, der præger dette smukke domicil med et fantastisk flot og spændende interiør, så vi er sikre på, at de kommende ejere vil få stor glæde af den historiske bygning.”

Thor Heltborg

Direktør, Koncernkunder
Telefon: 58588766
Mobil: 24214786
E-mail: the@edc.dk