247 ungdomsboliger udlejet på kort tid på Sluseholm i København

I slutningen af 2023 blev endnu et kapitel skrevet i sagaen om Københavns nye attraktive kanal by, Sluseholmen, der er bygget med inspiration fra Amsterdam. Danica Ejendomme kan allerede nu melde det kapitel lukket, da deres nyopførte ungdomsboligprojekt, Slusebro, med 247 boliger er fuldt udlejet. EDC Projekt Poul Erik Bech har stået for udlejningen af de eftertragtede ungdomsboliger.

Ungdomsboligerne ved vandkanten varierer i størrelser fra 36-82 m² fordelt på 1-3 værelser, mens hele byggeriet har et etageareal på 10.358 m². På 3½ måned er alle boligerne udlejet, mens EDC fortsætter med genudlejninger frem til 1. maj 2024. Alexander Danielsen, projektleder, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Slusebro er et DGNB-Guld certificeret og helt igennem gennemtænkt byggeri med fokus på unges behov. Vi er meget glade for, at efterspørgslen også har afspejlet dette fokus. Vi har fået rigtig mange henvendelser og projektet har fået stor opmærksomhed, hvilket selvsagt har bidraget til, at vi kunne melde om fuldt udlejet efter kun 3½ måned. Selvom vi forventede et hurtigt forløb, er vi selvfølgelig meget tilfredse med en forrygende udlejningsproces og at hjælpe Danica Ejendomme med at løfte det fine projekt og bistå med en hurtig udlejning.”

”Allerede inden boligerne blev annonceret, havde vi 38 reservationer i forbindelse med et internt udbud til pensionskunder i Danica Pension. Det vidner selvfølgelig om, at Slusebro har været og til stadighed er yderst eftertragtet. Her har placeringen og de mange faciliteter som fællesrum, fitness, læsesal, festlokale og kajakrum været udslagsgivende, og efterspørgslen er kun steget i takt med, at vi har fremvist boligerne.”

Markedet er langt fra mættet
Sluseholmen bliver en af de fem kommende metrostationer i Sydhavn, som åbner i 2024. Lignende ungdomsboligprojekter er svære at finde i København, fortæller Alexander Danielsen:

”Vi ved fra vores mange andre projekter, at der er stor efterspørgsel og mangel på passende lejeboliger blandt unge og singler. Der er mange unge, der ønsker at bo i København, så efterspørgslen er høj, mens udbuddet halter en hel del efter. Mange unge og enlige vælger i stigende grad at bo til leje, da de ønsker fleksibilitet og frihed, og da det kan være svært for dem at købe bolig. Der ikke mange ungdomsboligprojekter i København af samme kvalitet som Slusebro, og det er bestemt ikke et mættet marked, og det har vi virkelig kunnet mærke gennem hele processen.”

”Vi er meget glade for at have bistået Danica Ejendomme med en god proces, hvor de har fået mange positive tilbagemeldinger fra de unge på lejlighederne, ejendommen og udlejningsprocessen. De er naturligvis tilfredse med, at det er gået så hurtigt. Vi ønsker alle nye beboere velkommen og tak for samarbejdet til Danica Ejendomme, som vi hjælper med genudlejninger indtil 1. maj 2024.”

EDC Projekt Poul Erik Bech står ligeledes for genudlejningen af 800 lejligheder på Sluseholmen, hvor der fortsat findes flere spændende lejemål. Læs meget mere på www.Sluseholmen.dk.

Alexander Danielsen

Projektchef, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587583
Mobil: 24799338
E-mail: ada@edc.dk