EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter direktør med stor projekterfaring

Thomas Høeg Mogensen er ansat som ny kunde- & relationsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech i København, der er en af Danmarks største afdelinger for salg og udlejning af projektboliger. Thomas Høeg Mogensen starter 1. marts 2024 og kommer med omfattende projekterfaring og skal varetage kunderelationer med både nye og eksisterende kunder i hele landet.

Thomas Høeg Mogensen (41) er født og opvokset i Vejle og bor i København. Han er uddannet ejendomsmægler og har +10 års erfaring med projektbranchen. Siden 2016 har han været en stor del af LokalBolig Projekt, hvor han var medindehaver i 6 år. Han har således stor erfaring med projektsalg og udlejning i hele Danmark. Han har det seneste år arbejdet hos softwarebureauet Estatetool. Han siger:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i EDC Projekt Poul Erik Bech i en spændende stilling som kunde- & relationsdirektør. Jeg har savnet ejendomsmæglerbranchen det sidste års tid, så da denne mulighed bød sig, var jeg ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige for mig at komme tilbage til den branche, jeg elsker og kender så godt, og hvor jeg har et stort netværk og til fulde kan bruge mine spidskompetencer.”

”Det er samtidigt et privilegie at blive en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed og et enormt stærkt setup på projektmarkedet for salg og udlejning af projektboliger. EDC Projekt Poul Erik Bech har et spændende setup med mange kompetencer og afdelinger man kan trække på, som jeg gerne vil være med til at udnytte endnu bedre i vores projekter.”

EDC Projekt Poul Erik Bech har mere end 600 kollegaer i 19 erhvervscentre og 80 boligbutikker i hele landet og har bl.a. omfattende it-systemer, support fra egne afdelinger med Research & Analyse, Marketing, PR, Kundecenter og stort back-office.

Har kræfterne
Thomas Høeg Mogensen fortsætter: ”Samtidigt bliver jeg en del af et meget erfarent team, og jeg kender kundechef Lars Bo Christensen og senior projektchef, Alice Lotinga fra tidligere. Jeg er meget ambitiøs, og det er EDC Projekt også, så det er er perfekt match, og jeg glæder mig til at starte og være med til at vækste projektafdelingerne rundt i hele landet.”

En af Thomas Høeg Mogensens første opgaver bliver sammen med hele 18 kollegaer i EDC Poul Erik Bech at deltage på Europas største ejendomsmesse MIPIM, hvor den danske og internationale ejendomsbranche mødes i Cannes i Frankrig fra den 12.-15. marts. ”Jeg glæder mig især til at netværke og blive inspireret af både danske og ikke mindst udenlandske projektudviklere,” siger Thomas Høeg Mogensen.

Står særdeles stærkt
Poul Erik Bech siger: ”I starten af 2023 gik vi i EDC Projekt sammen med STAD Projekt, hvor vi slog to af landets helt store projektafdelinger sammen. Sammensmeltningen er gået over al forventning, hvor vi har taget det bedste fra to verdener, og den nye og større projektafdeling har bidraget pænt til såvel omsætningen som resultatet i 2023. Vi glæder os til at få Thomas Høeg Mogensen med på holdet. Thomas kommer med stærke projektkompetencer og en yderst ambitiøs tilgang. Det er vi sikre på, at vores kunder og samarbejdspartnere vil få rigtig godt udbytte af.”

Thomas Høeg Mogensen (i midten) bliver en del af et erfarent projektteam med Senior advisor, partner, Kenneth Nielsen; kundechef, Lars Bo Christensen; senior projektchef, Alice Lotinga og Mathias Vedel Wæver, Head of Process & Development i EDC Projekt Poul Erik Bech.

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk

Thomas Høeg Mogensen

Kunde- og relationsdirektør, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587033
Mobil: 25335522
E-mail: thm@edc.dk