Region Hovedstaden lejer 5.566 m² kontordomicil i Glostrup

Til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, der udreder og behandler børn og unge med alle former for psykiatriske lidelser i aldersgruppen 0-17 år, har Region Hovedstaden netop lejet 5.566 m² kontordomicil i Glostrup. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet lejeaftalen med regionen, og udlejer er ATP Ejendomme, som har ejet kontordomicilet siden opførelsen i 1987, og nu skal ejendommene faktisk føres tilbage til tidligere tider, da storrumskontorerne skal transformeres tilbage til mange små samtale-kontorlokaler.

Sydvestvej 102 og 104 i Glostrup får til sommer nye beboere, hvor 170 medarbejdere i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center flytter ind. Søren Henrik Helsted, strategichef Region Hovedstaden, Center for Ejendomme, siger:

“Vi er rigtig glade for, at vi har fundet en nyt domicil-kontorejendom til BUC i Glostrup, og medarbejderne glæder sig meget til at flytte ind i nye, flotte rammer til sommer. ATP Ejendomme er i gang med en større renovering til os, da vi har brug for mange cellekontorer. Så ejendommen bliver faktisk lavet tilbage til, hvad den oprindeligt var med en masse små samtalekontorer i stedet for store åbne kontorlandskaber.”

“Det skyldes, at medarbejderne sammen med barnet/den unge og pårørende skal kunne sidde og snakke uforstyrret. Vi er rigtig glade for ejendommen, hvor vi får fordoblet pladsen, så vores kapacitet bliver meget større. Desuden får vi gode lejevilkår, og det har også haft betydning, at ejendommene er placeret lidt tilbagetrukket og diskret. Der bliver måske senere også mulighed for at skalere op på sigt, alt efter hvilke behov vi vil få i fremtiden.”

Tilbage til det oprindelige
Søren Henrik Helsted fortsætter: “Det er nogle virkelig gode og gedigne kontorlokaler, hvor besøgende lige så snart, de træder ind i bygningen, vil få et godt indtryk af en god og solid bygning. Selve forløbet har taget et stykke tid, da der var behov for en dispensation til lokalplanen, men det er gået fint. Jeg må også rose Thomas Møller Rudlang fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har været tålmodig, objektiv og professionel. Vi har fået en god og nøgtern behandling, og han har fx på ingen måde prøvet at oversælge kontorerne til os, så vi har været i dygtige og professionelle hænder.”

Simone Dahl, Asset Manager, ATP Ejendomme, siger: “Vi er naturligvis rigtig glade for, at vi har fået en rigtig god og solid lejer ind med Region Hovedstaden. Det betyder, at vi igen har alt fuldt udlejet på Sydvestvej i Glostrup. De har lejet sig ind på en minimum 10-årig lejeaftale, hvilket selvfølgelig er baggrunden for, at vi er begyndt på en omfattende renovering, som lever op til deres ønsker og behov for mange små samtalekontorer. Samarbejdet har været supergodt med Region Hovedstaden og EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har fået enderne til at mødes, så vi er meget glade for forløbet og vores nye lejer.”

Letbanen letter arbejdet
Thomas Møller Rudlang, partner, Salgs- og udlejningschef, EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger: “Det er funktionelle og fleksible erhvervsejendomme, der giver regionen et hav af anvendelses- og indretningsmuligheder. Vi fandt hurtigt ud af, at ejendommen virkelig er ideel til deres formål og ikke mindst ønsker til indretning. Det er velplaceret i forhold til Glostrup Station, offentlig transport og ikke mindst den kommende letbane, som vil stå klar i 2025. Det er også fint i forhold til ringvej og motorvej, og der er mange, gode, gratis parkeringsmuligheder foran bygningerne.”

“Så det er altid dejligt at få enderne til at mødes, og vi ønsker begge parter tillykke med aftalen. Vi er sikre på, at Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center bliver rigtig glade for deres nye lokaler.”


Er du nysgerrig på den lokale udvikling på Vestegnen eller andre landsdele af Danmark?

Med CityFact kan du let danne dig et grundigt overblik over de lokale markedsforhold. Vi giver dig den nyeste viden om tomgang, lejeniveauer og afkastkrav, samt be­folk­nings­ud­vik­ling, al­der­s­for­de­ling, flyt­te­ak­ti­vi­tet og andet fakta.
Download din CityFact rapport og bliv klogere på dit lokalområde.

 

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk