Succesfuld udlejningschef optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn

Mikkel Ørbech er optaget som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense. Den tidligere professionelle fodboldspiller og boligmægler har med stor succes leveret siden han i 2022 blev ansat som udlejningschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn, hvilket er grunden til, at han nu er optaget som partner.

Mikkel Ørbech er netop optaget som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense, som har markedsområde på hele det fynske erhvervsmarked, og som leverede flotte resultater i 2023. Faktisk formåede afdelingen at øge deres markedsandel på Fyn af udlejningssager med 112% og salgssager med 33%, hvilket Mikkel har haft en vigtig andel i:

“Siden jeg begyndte i 2022, har jeg med det samme vidst, at jeg hørte til i EDC Erhverv Poul Erik Bech. Derfor føles det også ekstra godt, at jeg kan kalde mig for partner af det erhvervscenter, som jeg er så glad for. Her er et enormt potentiale for personlig udvikling, der er stort potentiale for os på det fynske erhvervsejendomsmarked, der er dygtige kollegaer og at være en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed i en stor koncern med bred ekspertise og backoffice-funktioner, er alt sammen med til at skabe de gode resultater, som vi har oplevet på det seneste,” fortæller Mikkel Ørbech.

Nichebutikker vil også være med
Mikkel siger: “Vi mærker helt klart, at der er kommet mere fokus på udlejningssagerne, hvor udbuddet er steget ret markant over de sidste år. Det mærker vi selvfølgelig i takt med, at vores markedsandele tilsvarende er øget, men det er tydeligt, at aktiviteten stiger og formegentlig vil fortsætte med at gøre det på udlejningssagerne. Vi oplever dog, at efterspørgslen har ændret sig en smule. Det er blevet til lidt af en tendens, at lejerne er blevet mere kræsne. De ved, hvad de vil have, og de er sådan set også villige til at betale for det. Det giver selvklart nogle faglige udfordringer, men det er alle nogle, vi er beredte på og kompetent kan løse for vores mange kunder.”

“Samtidig oplever vi, at flere og flere nicebutikker eller udsalgsbutikker vil ind på markedet – de vil åbne op for andet for end blot webhandel. Det er klart, at de ofte vil søge sekundære placeringer, da dem i første række ofte bliver taget af de allerstørste spillere, men det er også en tendens, vi ser i markedet.”

Fortsætter det hårde arbejde
EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense åbnede i 2014, og det er kun gået én vej lige siden. Erhvervscentret har oplevet kontinuerlig vækst, og i dag sidder 7 dygtige medarbejdere, der sammen kan kalde sig en af de førende erhvervsmæglere i regionen:

“Jeg ser frem til at komme rigtig i gang som partner af EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense, selvom det ikke har den store indflydelse indadtil – vi skal stadig arbejde hårdt som team for at fortsætte vores positive udvikling. Udadtil betyder det selvfølgelig noget for kunderne, men de kommer fortsat til at møde den samme servicemindede erhvervsmægler, som altid har kundernes behov i fokus. Nu glæder jeg mig til yderligere at styrke samarbejdet med mit team og fortsætte, hvor jeg er glad, trives og bliver udfordret. Vi vil have endnu flere sager afsted og øge vores markedsandele endnu mere her på Fyn. Den udvikling glæder jeg mig til at have mere ansvar i fremover.”

Dyk ned i de lokale markedsforhold med CityFact

Mikkel Ørbech

Partner, Udlejningschef og Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587382
Mobil: 21233101
E-mail: mmik@edc.dk