Tung profil fra Danske Bank er ny Head of Capital Markets

Flemming Buhl startede den 1. november 2020 som Head of Capital Markets i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Han kommer fra en stilling som Real Estate Director i Danske Bank, hvor han har været i knap 35 år.

Poul Erik Bech siger: ”Vi er rigtig glade for, at vi har landet en tung profil, som Flemming Buhl, der er blevet partner og medejer. Ligesom vi oprettede vores internationale afdeling for knap 2 år siden, som en selvstændig og dedikeret afdeling, som har været en stor succes, så støtter vi nu i endnu højere grad op om vores større transaktioner i en særskilt Capital Markets afdeling. Det gør vi for at strømline arbejdet og fokusere yderligere på vores voksende Capital Markets-område, og vi ser et stort potentiale med Flemming Buhl i spidsen i tæt sammen med vores 18 erhvervscentre.”

Videreudvikling af Capital Markets

Flemming Buhl var direktør i Danske Leasing A/S og Real Estate Director i Danske Banks leasingselskab som ansvarlig for salg og køb af erhvervsejendomme med en samlet ejendomsportefølje på 6 mia. kr. Han siger:

”Jeg har været enormt glad for at starte. Det har været spændende, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af organisationen og kollegerne. Jeg glæder mig meget til at videreudvikle EDC Erhverv Poul Erik Bechs Capital Markets-område. De sidste 20 år har jeg arbejdet med at opbygge og udvikle en væsentlig ejendomsportefølje. Jeg har gennemført et betydeligt antal ejendomstransaktioner, due diligence processer, forhandlinger på både købs- og salgssiden. Med min robuste finansielle viden, min erfaring med ejendomstransaktioner og mit brede netværk, så er jeg sikker på, at vi kan
styrke området Capital Markets yderligere.”

”Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med de mange dygtige erhvervsmæglere og med EDC-motoren i ryggen. Vi skal i EDC Erhverv Poul Erik Bech have en endnu større bid af kagen indenfor Capital Markets. Vi tror på, at vi med vores eksisterende relationer og med mit brede netværk fra Danske Bank har det helt rigtige fundament for at udvide markedsandelen. Vi kommer ud af en mæglerbranche, hvor vi har fokuseret på aktivet, men fokus skal også øges på passivsiden, så finansieringsdelen bliver en naturlig del af transaktionstemaet,” siger Flemming Buhl.

Flemming Buhl

Head of Capital Markets, MSc Finance
Telefon: 58588724
Mobil: 20753802
E-mail: flb@edc.dk