Det er de særlige øjeblikke, der gør en forskel

Rundt om i landet arbejder frivillige ildsjæle for at gøre en forskel for børn, og skabe flere smil og gode oplevelser i deres hverdag. Dem støtter Poul Erik Bech Fonden. Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som ejer størstedelen af ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Det betyder, at fonden får sine støttemidler gennem overskuddet i mæglervirksomheden.

Hvem fortjener støtte til at gøre en forskel?

Poul Erik Bech Fonden søger hele tiden nye foreninger, som mangler en økonomisk håndsrækning til at gøre en forskel for børn og unge i lokalsamfundene. Nu har du muligheden for at anbefale en frivillige forening at søge fondsmidler.

Poul Erik Bech Fonden ønsker primært at støtte almennyttige aktiviteter og humanitært arbejde for børn. Det kan fx være lokale foreninger, der arrangerer udflugter for børn, støtter dem i at have en aktiv fritid, hjælper børn og unge med problemer, eller støtter familier, der ikke har mange midler i hverdagen.

Ved udvælgelsen af projekter lægger Poul Erik Bech Fonden vægt på, at frivillige kræfter er involveret, og at støtten gives direkte til slutbrugeren og derfor ikke dækker administration eller løn. Fonden ønsker at være med til at skabe glæde og lyspunkter og være en aktiv del af de lokalsamfund, som vi er en del af.

Læs mere om Poul Erik Bech Fonden her

Indtast en frivillig forening i formularen nedenfor, som du mener bør søge fondsmidler fra Poul Erik Bech Fonden:

  • Indtast en besked til den fond, du indstiller