Vi gør en forskel for dig og dit salg

Hos EDC Poul Erik Bech arbejder vi hver dag for at gøre en forskel. Vi er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed, og derfor kender vi dit lokalområde, for der er altid en butik nær dig.

Vi gør også en forskel for samfundet. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden, og med overskuddet fra vores mæglervirksomhed støtter fonden frivillige ildsjæle, der gør en forskel for børn, flygtninge og handicappede. Derfor gør vi både en forskel for dit salg og for spirrevipper, som har brug for flere smil i hverdagen.

Vi støtter Julemærkehjemmene, der brænder for store smil og SPIRREVIPPER

Julemærkehjemmene brænder for at gøre en forskel for børn. De hjælper børn til en hverdag uden mobning, ensomhed og mistrivsel. På hjemmene er fællesskab, sammenhold og omsorg i centrum. Dem støtter Poul Erik Bech Fonden, og støttemidlerne kommer fra overskuddet i mæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech, som fonden ejer størstedelen af.

Vi støtter BROEN Danmark, der brænder for kampgejst og KRUDTUGLER

Vi har netop doneret 1 mio. kr. til BROEN Danmark, hvis afdelinger drives af frivillige ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel for børn. De arbejder for, at flere børn får mulighed for at have en aktiv fritid i en lokal idrætsforening. Her hjælper de med økonomisk støtte til kontingenter og går med børnene ud og køber udstyr til fritidsaktiviteten.