JLL og EDC International Poul Erik Bech rådgiver i transaktion på over 1,9 mia. kr.

EDC International Poul Erik Bech har sammen med JLL rådgivet Catella Residential Investment Management GmbH (CRIM), der har base i Tyskland, i erhvervelse af en boligejendomsportefølje med 11 aktiver i Danmark for 1,9 mia. kr. på vegne af investeringsvirksomhedens fonde Catella Wohnen Europa (CWE) og Catella European Residential III (CER III). Sælger af ejendomsporteføljen er Formuepleje.

Den overordnede portefølje omfatter i alt 643 boligenheder plus en række erhvervsenheder fordelt på 11 ejendomme fordelt over København og Aarhus. Ejendommene i porteføljen spænder fra moderne lejlighedskomplekser i bymidten til byhusbebyggelse i forstæderne.

JLL har understøttet handlen ved at yde værdiansættelse og rådgivning om opkøbet i samarbejde med lokale partnere hos EDC International Poul Erik Bech i København. Clive Drury, Director hos JLL Valuation Advisory and Project Lead, siger:

”Vi er glade for at have rådgivet Catella om det succesfulde opkøb af den næststørste boligejendomstransaktion i Danmark i 2021. Transaktionens volumen og prissætning demonstrerer styrken af det danske boliginvesteringsmarked og i særdeleshed den stigende efterspørgsel på kvalitetsejendomme i regionale lokationer som Aarhus. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Catella-teamet om en så vigtig aftale, og vi arbejdede hårdt for at hjælpe med at få transaktionen i mål før årets udgang. Tak for at have betroet vores team hos JLL og partnere hos EDC en så vigtig opgave.”

Janne Lykke Nielsen, Head of International Valuation Relations hos EDC International Poul Erik Bech, siger: ”Vi er glade for at have arbejdet på projektet, hvor der har været et godt samarbejde mellem Olga Dziuba og Clive Drury hos JLL, og undertegnede hos EDC International Poul Erik Bech i København og Tonny Broberg og Henrik Frost Sørensen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. Vi har endnu en gang cementeret det stærke samarbejde mellem EDC og JLL.”

Janne Lykke Nielsen

Head of International Valuations, MRICS
Telefon: 58588729
Mobil: 24488662
E-mail: jln@edc.dk

Helle Nielsen Ziersen

Partner, Director, Head of International Relations, MRICS, MDE
Telefon: 58588717
Mobil: 40999946
E-mail: hni@edc.dk