EDC POUL ERIK BECH SØGER BOLIGMÆGLER MED PROJEKTSALGSERFARING TIL VORES BOLIGBUTIK I AALBORG

Et stort fremtidigt markedspotentiale for projektsalg
Vi har en klart udtrykt ambition om at være blandt de største boligmæglere i Aalborg, og dermed være en af byens absolut foretrukne ejendomsmæglere. Lige nu oplever vi en stigende interesse i markedet for projektsalg, og vi forventer en fortsat vækst de kommende år. Det er på den baggrund, at vi til vores boligbutik i Aalborg søger en boligmægler, der også har erfaring med projektsalg.

Du bliver en del af et lokalt team, der hver dag arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere af boliger – en ekstraordinær professionel rådgivning. Foruden det lokale team er der et naturligt tæt samarbejde med vores afdeling i Nørresundby og rig mulighed for at trække på netværket af butikker i hele landet

Stærk personlighed og mæglerbaggrund
Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov.

Du kommer med en solid salgserfaring som mægler, og har gennem de seneste år leveret bemærkelsesværdige salgsresultater i ejendomsmæglerbranchen – og evner både at kommisionere og sælge ejendomme. Nuværende eller tidligere erfaring med projektsalg er kun et plus i denne sammenhæng. Et solidt kendskab til boligmarkedet i området er absolut at foretrække, men ikke nødvendigt for at få succes.

Dine erfaringer og kvalifikationer modsvarer vi med en attraktiv fast gage, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, sådan at du til stadighed både kan levere en professionel rådgivning og enestående resultater. Du bliver en del af et stærkt team i en ambitiøs butik, som igen er en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 butikker, 17 erhvervscentre og 500 medarbejdere – og kan trække på de ressourcer der er i hele organisationen.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
Som medarbejder hos EDC Poul Erik Bech bliver du en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Vi består af flere end 60 boligbutikker, 17 erhvervscentre, 1 butik i Frankrig samt 3 i Sverige. Det betyder, at der altid er en butik nær dig. Det lokale kendskab er noget, vi gerne vil værne om, og derfor vil vi gå langt for, at du kan arbejde tæt på den by, du bor i og brænder for.

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Din ansøgning bedes sendt til Rekrutterings- og HR Chef Jens Hein på jnh@edc. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 5858 7566 til Claus Nygaard Jensen, som er afdelingsleder i vores for boligbutik i Aalborg eller ringe på 3048 0320 til vores Rekrutterings- og HR Chef Jens Hein, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.