Erfaren sagskoordinator nyder frie tøjler og varierende dage

Rikke Hansen
Sagskoordinator på erhverv, Aalborg

For tretten år siden gav Rikke Hansen sig i kast som sagskoordinator hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Adskillige år efter møder hun stadig en varierende og udfordrende hverdag.

Tilbage i 2005 skiftede Rikke Hansen titlen som sagskoordinator fra bolig ud med samme titel i erhverv, og dén beslutning har hun ikke fortrudt siden.

”Der var efterhånden få ting, der kunne overraske mig ved en bolighandel, så jeg tænkte, at det var på tide med nye udfordringer. Jeg er landet på den helt rette hylde. Jeg trives med at sidde på kontoret og have styr på det hele,” fortæller Rikke Hansen.

Selvom Rikke har arbejdet hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg siden 2005, møder hun stadig nye udfordringer på arbejdet, hvilket motiverer hende. Man skal have tungen lige i munden, som Rikke formulerer det. Dagene er nemlig sjældent ens, og opgaver i hverdagen er ikke en mangelvare.

”Jeg har mange bolde i luften i løbet af en dag. Det kan være, at jeg skal lave to købsaftaler i løbet af en dag, men så kommer der en større opgave, der haster endnu mere – og den bold skal man også gribe. Et godt råd er, at du skal være omstillingsparat,” forklarer Rikke.

”Jeg laver købsaftaler, lejekontrakter og alt undtagen at åbne døren og forhandle med kunderne. Resten får jeg lov til at være en del af. Har jeg en god idé, er mæglerne også lydhøre over for den. Jeg har aldrig før været i en organisation, hvor det er på samme måde. Man er virkelig en del af holdet,” siger Rikke.

Som sagskoordinator er afstanden mellem mægler og koordinator ikke stor, og der er rig mulighed for at videreudvikle sig rent arbejdsmæssigt. Det kræver bare, at man tager ansvar.

”Jeg skal ikke sige to gange, hvis jeg har behov for noget. Det sker bare. Vil jeg gerne læse videre, bakkes der op om det. Der hersker også en stærk tro på os. Jeg var med, dengang det var svært i ejendomsbranchen. Der sad vi to koordinatorer, selv om der kun var arbejde til én. Men afdelingen ville beholde gode medarbejdere – også i dårlige tider. Det giver en ro og tryghed i hverdagen,” fortæller Rikke, inden hun afslutter:

”Jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg skiftede til erhverv. Det er komplekst og spændende, og ikke to dage er ens. Det gode er også, at du ikke behøver at gå og drømme. Du skal bare åbne munden, og så bliver du hørt!” slutter Rikke.