Fra bankmand til regionsdirektør

John Borrisholt
Partner og erhvervsmægler, Roskilde

Det er ikke altid brancheerfaring, der er afgørende for at få succes hos EDC Poul Erik Bech. John Borrisholt skiftede i 2016 en tilværelse i bankverdenen ud med en i mæglerbranchen, og i dag er han både regionsdirektør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Det er aldrig for sent at blive en del af EDC Poul Erik Bech koncernen. Det er John Borrisholt et glimrende eksempel på. Da John, der dengang var 51 år gammel, blev ansat hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i august 2016, havde han ingen erfaring inden for mæglerbranchen. Han kom nemlig fra finanssektoren og bankverdenen, som han havde været en del af i hele sin karriere. Skiftet til en anden branche viste sig dog ikke som en udfordring for John, som hurtigt i forløbet havde en klar fornemmelse af, at EDC Poul Erik Bech var det rigtige skridt for ham.

”Jeg holdt møde med EDC, og jeg følte mig allerede tryg i maven på det tidspunkt. Virksomhedens værdier: flid, etik og godt købmandsskab gik rent ind hos mig.  Jeg vil løse opgaver, jeg vil vokse og lave forretninger. Så jeg var bevidst om, at jeg skulle finde et arbejde, som også delte den holdning. Her har jeg fundet et sted, hvor vi er kundefokuserede, og hvor der er styr på, hvad vi skal gøre for at lave forretninger,” fortæller John Borrisholt.

Det var en ledelsesrokering hos Nykredit, der i sin tid fik John til at skifte branche. I dag ærgrer det ham bare, at han ikke skiftede branche tidligere.

”Det har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år. Der er ingen tvivl om, at jeg bliver i bedre humør og en bedre arbejder, når jeg spiller med ligesindede, der også er til kunder og vækst,” siger John Borrisholt.

I dag er John foruden at være partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde ansat som regionsdirektør for Region Sjælland. Når han ikke er ude i marken og servicere og rådgive investorer, er han også med i ledergruppen i EDC Erhverv Poul Erik Bech. John har altså bevist, at du sagtens kan gøre kometkarriere på kort tid i virksomheden – også selv om du kommer fra en anden branche. Ifølge John kræver det dog, at man tager ansvar.

”Vær modig og kast dig ud i det. Så har mulighederne det med at åbne sig. EDC Poul Erik Bech er et rigtig godt sted for dem, der kan og vil det,” slutter han.