Fra praktikant til partner

Ann-Sophie Andersen
Partner og ejendomsmægler, Østerbro

Det kan lade sig gøre at komme langt på meget kort tid hos EDC Poul Erik Bech, som netop har fået en af de yngste partnere nogensinde i Ann-Sophie Andersen fra Østerbro. Hun har taget hele vejen fra praktikant, til trainee, til mægler – og pr. 1. januar 2018 er hun indtrådt som partner i butikken på Østerbro.

”Min motivation for at blive partner, er muligheden for at blive en del af Københavns mest sælgende butik. Det passer mig godt at være et sted med højt tempo. Der venter også spændende udfordringer fremover, som jeg glæder mig til at sætte mit præg på, nu hvor jeg er indtrådt som partner”, fortæller Ann-Sophie Andersen.

Hos os kan du gå hele vejen, og jeg er et levende bevis på, at høje ambitioner og ben i næsen kan få dig langt i denne virksomhed

Hun bor selv på Østerbro i København og ser det som en fordel at blive en lokal ekspert i markedet.

”Jeg har hele tiden arbejdet i butikken på Østerbro, og da jeg også selv bor her, er det her jeg føler mig hjemme. I fremtiden vil jeg arbejde for at dygtiggøre mig endnu mere i mit kendskab til det lokale miljø på Østerbro og udvikle butikken så vi er det foretrukne valg blandt sælgere og købere”, fortæller hun.

Ann-Sophie anbefaler alle med ambitioner til at ansøge som praktikant eller trainee i EDC Poul Erik Bech.

”Hos os kan du gå hele vejen, og jeg er et levende bevis på, at høje ambitioner og ben i næsen kan få dig langt i denne virksomhed. Det er en del af vores strategi at optage lokale partnere over hele landet, så uanset hvor du kommer fra, er der plads til udvikling af den enkelte medarbejder. For mig er det fedt at sætte mit eget præg på strategien, og sikre, at vi får et endnu bedre år i 2018, end det flotte resultat vi havde i 2017”, slutter Ann-Sophie Andersen.

Vil du kickstarte din karriere som praktikant i EDC Poul Erik Bech koncernen? Ansøg her: