Fra trainee til chef på 3 år

Mads B. Christensen
Industrichef, Aarhus

Mød Mads Bjerrum Christensen. Han er skoleeksemplet på, hvordan man med stort gå-på-mod og høje ambitioner kan få en kometkarriere i EDC Poul Erik Bech-koncernen. Selvom der kun står 24 år i hans røde pas, har han på tre år – gennem hårdt arbejde og en stor investering i netværksopbygning – cementeret sin plads som ansvarlig for salg og udlejning af industriejendomme i Aarhus.

Jeg er helt vildt glad og stolt, og når man ser tilbage, er det gået med fuld fart fremad. Jeg er meget beæret over, at EDC Poul Erik Bech nu overlader et så stort ansvar på mine skuldre,” siger Mads Bjerrum Christensen.

Jeg startede som trainee for 3 år siden, og har hele tiden arbejdet med erhvervssegmentet fordi det er de lange kunderelationer og 1:1 løsninger, jeg synes er spændende. Nu står jeg med ansvaret for industriejendomme i Aarhus og omegn. Samtidigt indgår jeg i vores landsdækkende specialistteam indenfor industrimarkedet, hvor vi sparrer og forretningsudvikler vores services, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen i markedet,” siger han.

Jeg er enormt glad for at jeg nu kan få lov at være ansvarlig for det område, jeg brænder for. Jeg er selv vokset op i en familie, der driver værksted og har derfor en naturlig tilgang og forståelse for segmentet.” siger Mads Bjerrum Christensen.

Om hans succeskriterie og krav til ham selv, siger han selv, at kundens tilfredshed er det vigtigste:

Det kan måske lyde lidt kliché, men jeg er allermest stolt, når jeg har udfordret kunden og fundet en løsning, de ikke selv havde tænkt på – og de så efterfølgende giver mig et stort skulderklap. Den følelse kan ikke måles!” siger Mads Bjerrum Christensen.

Regionsdirektøren i Aarhus, Søren Leth Pedersen, fortæller, at Mads er indbegrebet af værdierne i EDC Poul Erik Bech – flid, etik og godt købmandsskab.

”Mads er en af de personer, der sætter sig enormt meget ind i tingene og ofte en af de sidste, der er tilbage på kontoret efter en lang arbejdsdag. Han er meget vellidt hos kollegaerne og er med til at skabe en god stemning. Samtidig er Mads en meget tillidsvækkende person som kunderne naturligt tør overdrage ansvarsfulde opgaver til. Men vigtigst af alt – så tør han tage et stort ansvar, udfordre kunderne og skabe gode resultater. Derfor er det med ro i maven, at vi har overladt industrisegmentet til ham,” fortæller regionsdirektør Søren Leth Pedersen om forfremmelsen.

Vil du kickstarte din karriere som trainee i EDC Poul Erik Bech koncernen? Ansøg her: