Sagskoordinator med overblik og ordentlighed

Helle Hartmann
Sagskoordinator, Køge

Hun vaklede mellem en karriere som automekaniker eller ejendomsmægler, men en 8.-klasses praktik sendte hende i retning af ejendomsmæglerbranchen. I dag sidder Helle Hartmann som sagskoordinator hos EDC Poul Erik Bech i Køge, hvor hun har været siden oktober 2018, med det store overblik over butikkens bolighandler fra start til slut.

”Jeg er til kasser og rammer. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at jeg som sagskoordinator er landet på den helt rigtige hylde,” smiler Helle Hartmann.

I sit 2-årige traineeforløb prøvede hun kræfter med rollen som administrativ trainee og salgstrainee. En dobbeltrolle, hvor hun fik afklaret, at det administrative område, er det, hun brænder for. Som sagskoordinator arbejder hun med at starte sager op, lave udkast til salgsopstillinger, udarbejde købsaftaler, berigtige sager og alverdens ad hoc-opgaver såsom afregninger og telefonsamtaler. Desuden er arbejdstiderne som sagskoordinator også mere firkantede end for en mægler – og de firkantede arbejdstider passer den strukturerede familiemor godt, da det giver hende masser af tid med familien, når arbejdsdagen er slut.

Helle har i sine mere end 15 år hos EDC Poul Erik Bech arbejdet i Roskilde, Næstved, Vordingborg og nu i Køge.

”Jeg landede i butikken i Køge i oktober 2018, lige inden jeg gik på barsel. Jeg havde hjulpet Køge-butikken med sager, imens jeg sad i Vordingborg, hvilket gjorde overgangen nem både fagligt og socialt. Desuden lå butikken tættere på mit hjem, og det var fantastisk taget den nye familiesituation i betragtning. Dertil brænder jeg for faget og for mit arbejde, og det gav bare ekstra brænde på bålet at komme til en stor butik som den i Køge.”

Den tidligere dygtige svømmer Helle Hartmann er i jobbet som sagskoordinator, fordi hun er glad for branchen, og fordi jobbet matcher hendes hang til kasser og rammer. Efter mange år i branchen har hun kunnet bruge sin viden i udviklingen af nye medarbejdere.

”Det er en stor faglig tilfredsstillelse at kunne give noget videre. Med tiden er det da også muligt, at jeg vælger at dreje karrieren endnu mere i den retning, hvor jeg i virksomhedens regi kan være med til at udvikle de administrative systemer og oplære medarbejdere i dem,” forklarer Helle Hartmann, som dog lige nu befinder sig som en fisk i vandet – og ikke kun på grund af sit svømmetalent, der i dag benyttes i bassinet med sin datter.